Chand x Stockholm Model | New In

Jong, aantrekkelijk en sportief – Chand komt uit het land waar de meeste mensen denken aan Ikea, H&M en Volvo. Wij stellen u voor aan de jonge Zweed en zijn vaderland.

Stockholm! Chand leeft als model in de hoofdstad van Zweden

Met bijna een miljoen inwoners is Stockholm de hoofdstad van Zweden. Mooie en schattige huisjes sieren de oudste wijk van Stockholm, Gamla stan. Maar wie denkt dat de hoofdstad alleen met haar oude charme kan scoren, heeft het mis. Vanaf 1930 brak de moderniteit door en werden vele delen van de stad vernieuwd en gerestaureerd. Dit is waar Chand woont en internationaal werkt als een mannelijk model. Dat is Chand:

Mode speelt ook een grote rol, niet alleen in Stockholm, maar in heel Zweden. Veel modelabels zoals ACNE Studios, Cheap Monday of H&M zijn er geboren.

Chand – Mannelijk model uit Zweden met speciale look

Chand is een nieuwe toevoeging aan ons rooster. De 1,86 m lange Zweed heeft zijn vaardigheden al in verschillende shoots laten zien. Zijn lange bruine haar geeft hem die speciale edgy look. En de afmetingen van de atletische Chand zijn ook indrukwekkend. (Borst 101, Middel 76, Heupen 97) We verwelkomen hem zeker bij ons agentschap!

Chand ChandChand

U kunt meer foto’s van Chand vinden op cmmodels.com/chand

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie