Hamburg – Model Casting x Zaterdag! Registreer nu voor uw GoSee op 24.02

Modellenbureau Casting Hamburg! Nadat wij als modeagentschap in Hamburg al een aantal modellen hebben opgebouwd en een paar hele goede campagnes in de stad hebben gehad, doen we nu de eerste live casting voor modellen in Hamburg met onze hoofdscout Oliver Rudolph. Oliver Rudolph is niet alleen een modellenontdekker, maar ook een modefotograaf. Met zijn oog vinden we bij elke casting de perfecte modellen voor onze klanten. Wil je model worden? Solliciteer dan nu voor onze casting op zaterdag in de haven van Hamburg!

Model Casting: Nieuwe Data!

Wij houden verschillende keren per jaar levende afgietsels! Nieuwe data vindt u hier: Casting data. Wil je geen update over de castings missen? Volg ons agentschap en ons modellenbureau Youtube!

Inschrijving voor de casting voor zaterdag 24.02. vanaf 17.00 uur

Stuur ons je gegevens en twee eenvoudige, nette foto’s van jezelf. Geen styling, geen poseren, 100% natuurlijk! Wij accepteren inschrijvingen tot 15.00 uur op zaterdag en sturen bevestigingen en annuleringen relatief snel. Als je uitgenodigd bent, heb je alleen basics nodig: zwarte jeans, witte top, eenvoudige schoenen (bij voorkeur zwart of wit), zodat niets je afleidt! Veel geluk!

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Hoe solliciteer je als model naar een casting?

  Als je model wilt worden bij een van de gerenommeerde agentschappen, heb je geen uitgebreide fotoshoots nodig om als model te solliciteren. Alles wat je nodig hebt zijn heel eenvoudige Polaroids, dat wil zeggen, heel eenvoudige foto’s van jou. Geen poseren, geen styling, geen speciale outfit. Je draagt een zwarte spijkerbroek, zwarte of witte schoenen en een wit topje. Dat is het. Je kijkt met je hoofd naar de camera, draait je 90 graden opzij en maakt een foto van je hele lichaam en een portretfoto vanuit elk van deze twee perspectieven. We hebben ook je maten nodig. Waarom zijn de maten zo belangrijk? Lichaamsgrootte en proporties, d.w.z. de verdeling rond de buste, heupen en taille, spelen een zeer belangrijke rol voor klanten en ontwerpers, omdat collecties vaak op een standaardmaat worden gesneden voordat zij op de markt worden gebracht. Natuurlijk worden deze collecties ook vooraf in showrooms aan de klanten gepresenteerd, wat vaak betekent zes maanden van tevoren. Grote Duitse maar ook Europese modeontwerpers nodigen hun klanten uit in de showrooms, die over het hele land en het hele continent verspreid zijn, waar men de mode of de stoffen direct op het model kan zien. Het bekijken is een kleine modeshow, als het ware, voor een gesloten publiek. Dit soort banen zul je vaak meemaken, vooral als jong model, maar je kunt ook al op jonge leeftijd, op je 15e of 16e, door Duitsland reizen en bijvoorbeeld showrooms in München, Frankfurt of Berlijn bezoeken!

  Top 10 Duitsland – Bravo Girl 2017

  Vereisten om model te worden?

  Wanneer verschillende modellen op een show samenkomen, moeten de verschillen in grootte ook kloppen. Anders zou het uiterlijk van een modeshow niet uniform zijn omdat de individuele personages te grote verschillen in grootte vertonen. Dit leidt af van de mode en dus van het eigenlijke doel van het evenement. Daarom zorgen modellenbureaus ervoor dat de modellen over de nodige vooropleiding beschikken. Daarom moet je je maten meesturen met je Polaroid in de aanloop naar de casting. Vooral in Hamburg, waar zowel hoogwaardige en exclusieve merken als reclamebureaus zijn gevestigd, zijn de eisen relatief streng als het gaat om fotoshoots en reclameproducties.

  Model in Hamburg – Hoe begin ik als model?

  Modelleren in Hamburg, casting en banen! In Hamburg heb je door de vele mediabureaus en reclamebureaus natuurlijk ook een verscheidenheid aan banen die je kunt doen. Daartoe behoren niet alleen de zojuist genoemde showrooms of modeshows en fotoshoots. Maar er zijn ook reclameproducties, waarbij je later te zien bent op televisie, YouTube, Instagram en vele andere platforms. Hoe uitgebreider deze gebruiksrechten zijn, hoe meer je als model kunt verdienen. Maar de weg is lang, je moet in jezelf geloven, je moet ijverig zijn op school, je moet je eigen tijd nemen voor je carrière en aan de bal blijven. Dit alles komt niet zomaar uit de lucht vallen, elke carrière vergt tijd en werk. Maar als je realistische doelen hebt en geniet van het werk, niet alleen van het succes, dan kun je het ver schoppen. Na je eerste verzoeken en castingvoorstellen, krijg je je eerste uitnodigingen. Tegenwoordig worden veel castings niet meer live gedaan, omdat de inspanning erg hoog is en natuurlijk veel modellen op die dag tijd moeten nemen. Daarom gebeuren veel castings tegenwoordig via video’s, waarbij je een bepaalde rol of een bepaalde taak krijgt en die voor de camera speelt. Uw agentschap zorgt ervoor dat u alleen goede aanvragen krijgt, het hele pakket gaat dan terug naar de klant en met een beetje geluk krijgt u een aanvaarding! De meeste producties worden in Hamburg direct op locatie gemaakt, maar natuurlijk heb je ook de kans om in het buitenland te werken!

  Uw management voor fotoshoots, campagnes en modeshows

  Model in het buitenland

  Zelfs op jonge leeftijd, met een beetje geluk, kun je het maken in het buitenland. Ofwel door jobs die je krijgt via castings, door rechtstreekse boekingen of ook door een langer verblijf bij partneragentschappen. Onze modellen werken momenteel in Parijs, Milaan, op de London Fashion Week en in Tokio en Osaka. Ook in Melbourne, Australië. Bij ons als agentschap kun je het overal ter wereld maken, het belangrijkste is dat je in jezelf gelooft, je eigen tijd neemt en gemotiveerd bent omdat je van het werk houdt! Je hebt de kans om geweldige fotografen, veel interessante figuren en modellen, maar ook creatieve kunstdirecteuren, mensen van modetijdschriften of VIP’s te ontmoeten. Modellenwerk is je droombaan, grijp je kans en solliciteer nu voor onze casting op zaterdag!

  https://www.instagram.com/p/BfjJgwzBFnp

  Wil je meer weten? Bekijk dan onze blog: Word een model.

  Meer over modellenwerk & model worden