Hipster café met uitzicht – insider tips voor uw rondreis door Frankfurt

Modellen in Frankfurt – In een grote stad als Frankfurt is het extra moeilijk om je weg te vinden en alles bij te houden. Zodat u precies weet waar de hipste en lekkerste cafés zijn ondanks de chaos, het verkeer en de vele gebouwen, hebben wij wat onderzoek voor u gedaan en een lijst samengesteld. Er is voor elk wat wils, plus een paar echte superfood hotspots. Vooral als model, is het belangrijk om evenwichtig te eten! Maar waarom zou je smaak op een laag pitje zetten? Absoluut niet. Met de cafés en delicatessenzaken op onze lijst kun je genieten en hoef je je niet schuldig te voelen. Dus ga je gang, probeer ze uit tijdens je volgende bezoek aan Frankfurt!

Lijst van de beste cafés en delicatessenzaken in FAM

Kijk eens naar de Top 5 lijst! Hier presenteren we onze favoriete café’s in Frankfurt:

Balance Deli

Combineer een ochtend yogasessie met een gezond ontbijt, allemaal op één plek. Een zeer koele atmosfeer waar je even weg kunt uit de drukte van de stad en je even helemaal kunt ontspannen. Ideaal voor het ontbijt. Zowel vegetariërs als veganisten kunnen hier genieten van de dagelijks vers bereide lekkernijen. Neem een kijkje, u zult verrukt zijn, gegarandeerd!

https://www.instagram.com/p/Bk4M6hTjnUK/

Hoppenworth & Ploch

De geur van versgebakken goederen en gezette koffie komt je tegemoet als je de deur van de kleine winkel opendoet. Hier bij Hoppenworth & Ploch vindt u balsem voor de ziel. U kunt de gebakjes ter plaatse nuttigen of ze om mee te nemen. Super, super lekker en gegarandeerd bakvers!

https://www.instagram.com/p/BtqHDenIJOp/

Elaine`s Deli

https://www.instagram.com/p/Bvqx580hmtw/

Lucille

https://www.instagram.com/p/BwOo4fgBqIe/

In Luck Café

https://www.instagram.com/p/BiJVA4_DDb3/