Lisa uit Zurich rockt voor Onygo in Duitsland!

Lisa beheerst zeer ijverig en met veel plezier het ene na het andere baantje in haar werk als model. Onze Lisa komt uit Zürich, doet modellenwerk in heel Europa en is momenteel in Londen om nog meer ervaring op te doen als model. Maar voor haar laatste klus in Duitsland, rockte ze tijdens de shoot voor het bekende modemerk Onygo, dat altijd de nieuwste schoenen voor meisjes heeft. Trouw aan het motto ” Schoenliefde is ware liefde”, volgen ze sinds 2016 hun succesvolle winkelconcept in Duitsland. Van laarzen, platte schoenen en sandalen tot sneakers, hakken en platforms. Hoofddeksels zoals petten en hoeden zijn ook inbegrepen!

Een strak schema voor de Onygo schietpartij in Keulen!

De opnames in Keulen vonden vroeg in de ochtend plaats. Lisa moest vroeg uit bed zodat ze op tijd op haar werk kon zijn. Punctualiteit is het allerbelangrijkste voor een model! Er staat immers al een heel team op haar te wachten dat zonder oponthoud wil werken. Aangekomen op de afgesproken ontmoetingsplaats, moest Lisa eerst naar de make-up, waar ze werd opgemaakt voor haar werk. Aangezien de opnamen werden gehouden onder het motto “street style”, werd de make-up vrij discreet gehouden en geschikt voor alledaags gebruik. Als de styling klaar is, gaan we naar de opnamelocatie. Shootings zijn niet altijd binnen in een warme studio, want voor de shoot van Onygo werd haar streetstyle look authentiek op straat geschoten. Voor een professioneel model als Lisa, betekent dit tandenknarsen in de winter: Op je tanden bijten en wegwezen! De Onygo shoot was een voltijdse job voor onze Lisa en ze beheerste alles met bravoure. Ik vraag me af welke opnamelocatie haar de volgende keer te wachten staat?

Street style: casual look met Lisa en fotograferende partner

Lisa, rechts, kijkt recht in de camera terwijl haar partner naar de vloer kijkt. Op de foto passen ze goed bij elkaar en de uitstraling van de foto lijkt meteen veel koeler. Je was geweldig!

,

Bij schieten gaat het altijd om goed teamwork!

Een model is zelden alleen voor de camera. Bij de Onygo-opname kreeg Lisa een partner met wie ze moest samenwerken. Ze moesten hun poses op elkaar afstemmen, zodat alles goed op de foto’s overkwam. Maar er was ook een team achter de schermen dat controleerde of de outfit, het haar en de make-up goed zaten. Ook moet de outfit steeds weer worden veranderd om op schema te blijven en alles binnen de gestelde tijd te kunnen doen. Goed teamwerk binnen het team is bijzonder belangrijk. Iedereen moet geconcentreerd zijn, zodat alles soepel verloopt. Bij de shoot met Lisa ging alles heel goed en het team was dolblij. Dat is wat werken leuk maakt! Hier ziet u enkele resultaten van de opnames voor Onygo:

Buitenopname: verschillende achtergronden zorgen voor afwisseling

Zoals reeds gezegd, ging het bij de opnames om “street style”. Wat is een betere manier om dat te doen dan naar buiten te gaan en te fotograferen op een coole locatie? Kleurrijke muren en conatiners op de achtergrond maken alles veel relaxter en stijlvoller. Het is alsof de twee toevallig gefotografeerd zijn in het dagelijkse leven. We houden van deze look!

Opnames voor social media posts: nog veel moeite!

De foto’s van de shoot voor Onygo zijn ook te zien op social media kanalen zoals Instagram. Maar je moet de inspanning die nodig is voor zo’n social media shoot niet onderschatten! Het is makkelijker gezegd dan gedaan om goede foto’s te maken waarin iedereen gelijk heeft. Zelfs als je geen klassieke studio hebt, moet je een goede fotograaf, een visagist/stylist en natuurlijk professionele modellen boeken.

Pure coolheid: Lisa poseert alleen voor de camera

Natuurlijk stond Lisa ook een keer in haar eentje in het middelpunt van de belangstelling en bewees ze pure coolheid. De kleren van Onygo maken veel verschil, maar de gezichtsuitdrukking moet natuurlijk 100% goed zijn. We denken dat Lisa het heeft!

Lisa’s video showreel

Kort daarvoor bezocht Lisa ons bij het modellenbureau en natuurlijk hebben we een kleine video met haar opgenomen!