Milaan Fashion Week – Data, Shows en Ontwerpers

Milaan Fashion Week – Iedereen kent het en iedereen wil er naartoe, het is een evenement dat zich elk jaar herhaalt maar de wereld altijd weer versteld doet staan. Naast de vele mooie cafés en parken, dompelt de Milan Fashion Week de mensen altijd onder in een nieuwe wereld en brengt nieuwe trends op de markt, een inspiratie om model te worden. Beroemde ontwerpers die in de modeboetieks te zien zijn, maar ook modellen, modellenbureaus en VIP’s sieren de rode lopers van de Milan Fashion Week en trekken natuurlijk fotografen en media naar Milaan. Als u wilt weten welke topontwerpers op de show aanwezig zullen zijn en wanneer de shows zullen plaatsvinden, bent u hier aan het juiste adres!

Modeweek Milaan: Ontwerpers, Shows – Modetrends & Data

Milaan, de metropool van ’s werelds beste en meest luxueuze ontwerpers. Naast New York, Parijs en Berlijn komen modeontwerpers en -deskundigen hier bijeen om de nieuwste trends in de lente/zomer- of herfst/wintercollecties te zien. Exclusieve locaties in het prachtige Italië, de beste modellen ter wereld en speciale gasten – dit is de droom van een modeliefhebber die uitkomt.

Prada – de Italiaanse modeontwerper

Prada presenteert zijn nieuwe lente- en zomercollectie voor 2020. Laten we ons klaarmaken voor nieuwe trends en een opwindende show.

  • Volgende Prada Show: 18 september 2019 / 19:00 uur

Volledige show: Prada Show: lente & zomer 2019 – Mannencollectie

Op de laatste Lente & Zomer Show, werden de gasten in een grote hal binnengebracht. De kamer is een beetje verduisterd en de locaties trekken daarom niet zoveel aandacht. Alleen het pad was verlicht om de aandacht van de gasten op de modellen te vestigen.

Jil Sander – het Duitse luxemerk

Heidemarie Jiline, beter bekend als de modeontwerpster van het luxemerk Jil Sander, presenteert haar nieuwe collectie tijdens de komende Milan Fashion Week.

  • Volgende Jil Sander Show: 18 september 2019 / 20:00 uur

Jil Sander | Herfst & Winter Collectie 2019/2020 de hele show

Jil Sander nodigde haar gasten uit in een eenvoudige maar grote wintertuin. De Jil Sander-collectie was heel eenvoudig qua kleuren. Geen opzichtige ontwerpen of kleuren, dus een collectie die voor elk wat wils heeft.

Giorgio Armani – Het luxueuze merk van de Italiaanse modeontwerper

Giorgio Armani, die beschouwd wordt als de grootste modeontwerper van de 20e eeuw, zal zijn nieuwe collectie aan zijn gasten voorstellen tijdens de modeweek in Milaan. Armani betovert elk jaar met zijn collectie.

  • Volgende Giorgio Armani Show: op 21 september 2019/ 16:00 uur.

Giorgio Armani Herfst- & Wintercollectie 2019/20 Milaan Fashion Week

Donker en vrij eenvoudig, Giorgio presenteerde zijn herfst & winter collectie. De van boven verlichte catwalk en de blauwe lampen aan de zijkanten deden de locatie koud lijken, in overeenstemming met de collectie.

Fendi – ’s werelds bekendste luxemerk

Fendi, het merk dat gevestigd is in de hoofdstad van Italië – Rome, zal een inspirerende wind laten waaien tijdens de Milan Fashion Week en met het FF-logo een groot aantal nieuwe fans bereiken.

  • Volgende Fendi Show: op 19 september / 12:30 p.m.

Herfst- & wintercollectie 2019/ 2020 / Fendi

Fendi bleef trouw aan zijn kleur en logo. Niet alleen de kleuren van de collecties deden denken aan het luxemerk Fendi, maar ook de kleurgecoördineerde locaties. Fendi stuurde zo een signaal naar de gasten. Fendi is het merk.

Bottega Veneta – Vincenza’s luxe merk

De modeweek in Milaan presenteert de nieuwe collectie van het familiebedrijf Bottega Veneta, dat in 1966 werd opgericht in Venetië, de stad van de bruggen.

  • Volgende Bottega Veneta Show: op 19 september / 18:30 uur

Bottega Veneta | Herfst & Winter Collectie 2019/2020

De catwalk in een glazen buitenruimte die doet denken aan een wintertuin, werd gebruikt als locatie voor de laatste show van Bottega Veneta. De show werd gehouden voor een enorm monument.

Moschino – het speelse luxemerk

Hoofdontwerper Jeremy Scott presenteert zijn nieuwe collectie tijdens de komende modeweek in Milaan. Dus kunnen we uitkijken naar een mix en match stijl met speelse ontwerpen.

  • Volgende Moschino Show: op 19 september 2019/ 20.30 uur.

Moschino | Herfst & Winter Collectie 2019/2020

Tijdens de laatste modeshow trok Moschino ons mee in een speelse en unieke wereld. Met de komische prints op hun ontwerpen onderscheidt Moschino zich van de concurrentie en verstevigt het zijn positie. Volumineuze kapsels en strakke korte jurkjes doen ons denken aan de jaren 80. Locatiedetails zoals de pinbal en de jackpot maken de tijdreis authentieker. Moschino perfectioneerde zijn illusie met de modellen die vervolgens ook deel gingen uitmaken van de locatie en oude reclamespots opnieuw opnamen.

Versace – Het luxe merk

Het in Milaan gevestigde modebedrijf zal uiteraard aanwezig zijn op de Milan Fashion Week om zijn nieuwe collectie voor te stellen. We kunnen niet wachten om te zien waar het luxemerk ons deze keer mee verrast.

  • Volgende Versace Show : op 20 september / 20:00 uur

Versace | Lente Zomer 2020 Volledige Show

Wereldberoemde modellen als Bella Hadid liepen een zeer zomerse catwalk bij de laatste Versace show. Versace gebruikte veel flower power en mooie locaties.

Emporio Armani – het zustermerk van het luxe merkhuis Giorgio Armani

Giorgio Armani’s luxe merk Emporio Armani wordt ook verwacht op de Milan Fashion Show. Niets anders dan perfectie kan worden verwacht van de luxe ontwerper. We kunnen uitkijken naar beide Armani merken op de komende Fashion Week.

  • Volgende Emporio Armani Show: op 19 september 2019/ 10.30 uur.

Emporio Armani Fashion Week 2019/2020 / De modeshow voor mannen

De adelaar – het kenmerk van Emporio Armani design is te zien aan het begin van de catwalk. De laatste show was de nieuwe herfst/winter herencollectie van de luxeontwerper. De modellen lopen op een zwarte catwalk die verlicht is. De modellen die in donkere kleuren over de catwalk liepen, pasten bij de locatie.

Gucci – het toppunt van het luxe merk

We kunnen uitkijken naar het wereldberoemde luxemerk Gucci tijdens de Milan Fashion Week 2019. Opvallende ontwerpen en nieuwe verrassende details zijn wat hoofdontwerper Alessandro Michele ons elke keer laat zien. Maar hij fascineert ons steeds weer.

  • Volgende Gucci Show: op 22 september 2019 / 16:00 uur

Mode Week 2019/2010 Gucci : De Herfst/Winter collectie

Opvallend gekleurde kledingstukken en studs, accessoires zoals gouden oren, enorme gouden kettingen en lange bontsjaals, trekken de ogen van de gasten op magische wijze aan. Het luxemerk haalde alles uit de kast tijdens de laatste show en liet de wereld opnieuw zien waarom Gucci een van de topmerken ter wereld is.

MSGM – het merk van luxe ontwerper Massimo Giorgetti

De in Rini geboren Massimo Giorgetti, die pas sinds 2010 zijn eigen label heeft, heeft in no time de harten van modeliefhebbers veroverd. Wie hem nog niet kent of al van hem houdt, zal blij zijn met zijn nieuwe lente- en zomercollectie voor 2020.

  • Volgende MSGM Show: op 21 september 2019/ 11:30 uur.

MSGM | De Herfst & Winter Mannencollectie 2019/2020

In een grote zaal, waar de modellen in een U-vorm liepen, presenteerde Massimo zijn nieuwste collectie. De herfst-/wintercollectie die Massimo presenteerde, wekte de indruk dat hij zijn kleding voor iedereen toegankelijk maakte. Hij biedt een breed scala van verschillende ontwerpen. Van de stoere rocker tot de zakenman.