Miami Fashion Week: Zomer 2021 – De beste shows en ontwerpers

Fashion Week Miami: Zomermode – Met het bikiniseizoen het hele jaar door, is de Fashion Week hier zo heet als het maar kan. Het evenement vindt elk jaar begin juni plaats met enkele van de beste collecties van internationale ontwerpers. Ice Palace Film Studios verzorgt de runway shows. Dit seizoen verwelkomen de shows meer dan 50 ontwerpers uit de hele wereld om hun zomercollectie voor 2021 te tonen. Naast bekende ontwerpers zoals Forever 21, Bohoo of Sports Illustrated, zullen ook enkele opkomende ontwerpers hun nieuwste creaties voorstellen. Klik hier om terug te gaan naar alle data van de Miami Fashion Week.

Miami Beach

Hier krijg je een overzicht van Miami Beach:

Miami Beach Highlights

Op de Miami Swim Week vind je veel ontwerpers van grote namen, van Bohoo tot Forever 21 tot Sports Illutrated, er liggen veel spannende collecties op je te wachten. Laat u inspireren door de zomercollectie voor uw volgende strandvakantie!

Boohoo

Forever 21

Tamarindo

Sports Illustrated

Matte collectie

Oh Polly

Ken je het al?

Twee ontwerpers die je absoluut moet zien zijn

  1. Lascana
  2. Maaji

Lascana

Het is een vrouwenwereld! Bij Lascana vindt u verleidelijke lingerie en elegante badmode.

Maaji

De omkeerbare en milieuvriendelijke badpakken en bikini’s van Maaji Swimwear voegen een echte zeemeermin flair toe. Maaji zet zich in voor het schoonmaken van de oceanen, het planten van nieuwe bomen en het teruggeven aan de gemeenschap – zodat u zich goed kunt voelen en er tegelijkertijd geweldig uit kunt zien met de ontwerpen van het merk.

Miami: alle data in een oogopslag

Miami Fashion Week – Bikini’s, palmbomen en sterren in overvloed: Welkom in Miami. Miami Fashion Week cultiveert de mode-industrie in Miami, de thuishaven van vele kunstenaars en ontwerpers, en bevestigt de reputatie van de stad als een bruisend modecentrum. Naast de klassieke modeshows in Amerika, zoals in New York en Los Angeles, vindt de Miami Fashion Week één keer per jaar plaats in het zonnige Miami Beach met beroemde ontwerpers en supermodellen. Vind alle data, shows en meer hier.