Berlijn Fashion Week: Lente/Zomer 2021 – De beste shows & ontwerpers

Modeweek Berlijn: lente/zomer mode – Het is weer zover! Modegeschiedenis blijft geschreven worden. Nieuwe lente- en zomermode wordt door topontwerpers en modemerken op de catwalks in Berlijn gepresenteerd door de moderne modellen. Topmodebloggers op Instagram, modetijdschriften, beroemdheden en modeliefhebbers kijken uit naar de nieuwe shows van de Berlin Fashion Week en de Mercedes Benz Fashion Week van 2021. Bekende merken, nieuwe talenten, feestjes, auto’s en heel veel mode!

Hoogtepunten van de Fashion Week Berlijn

Welke ontwerpers vulden de catwalks met hun nieuwe modecollecties in Berlijn? Welke modellen liepen voor de ontwerpers? En het belangrijkste: hoe ziet de nieuwe mode voor het nieuwe seizoen er eigenlijk uit? Video’s zeggen meer dan 1.000 woorden! Hier zijn de hoogtepunten van de lente-zomer collecties. Laat de nieuwe shows je vermaken.

Kilian Kerner

Florentina Leitner

Fassbender

Rebekka Ruétz

I’vr Isabel Vollrath

Danny Reinke

Wist je dat? Over You Fashion Week

De jaarlijkse About You Fashion Week vindt plaats na de Berlijnse modeweek. De hoogtepunten van About You Fashion Week 2021:

  • Leni Klum loopt voor About You
  • Adidas nieuwe collectie

Leni Klum

Adidas

Berlijn: alle data in een oogopslag

Berlijn Fashion Week, feest, beroemdheden, persevenementen en catwalk shows in Duitsland. In Berlijn vindt twee keer per jaar hét evenement van de hoofdstad plaats, de modeweek. Alle data zijn hier voor u samengevat.