New York Fashion Week: Herfst/Winter 2021 – De beste shows en ontwerpers

Fashion Week New York: Herfst/Winter mode – Het is weer zo ver! Modegeschiedenis blijft geschreven worden. Nieuwe herfst- en wintertrends worden in New York door topontwerpers en modemerken op de catwalks geshowd door supermodellen in de grote stad. Van haute couture tot Pret-A-Porter, alles wat het modehart begeert is er weer. Topmodebloggers op Instagram, modetijdschriften, beroemdheden en modeliefhebbers kijken uit naar de nieuwe NYFW 2021 shows.

Het beste van: Versace, Dolce and Gabbana, Stella MCCartney en meer

De top luxemerken zetten de 7 sterkste trends voor herfst en winter neer.

  • Logo’s
  • Nets
  • Minirokjes
  • Disco Diva Looks
  • Gedrapeerde jurken
  • Wolkenmantels en meer

Hoogtepunten van de New York Fashion Week

Welke ontwerpers vulden de catwalks met hun nieuwe collecties in de herfst van New York? Welke supermodellen liepen voor de ontwerpers? En het belangrijkste: hoe ziet de nieuwe mode voor de herfst er eigenlijk uit? Video’s zeggen meer dan 1.000 woorden! Hier zijn de hoogtepunten van de herfst-winter collecties. Laat je betoveren door de shows en de nieuwe kleren.

Ulla Johnson

Tom Ford

Dundas x Revolve

Christian Siriano

Timmerman

RVNG Couture

Givenchy

Versace

Wist je dat? Proenza Schoulder en Met Gala 2021

Wist u dat de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, de twee ontwerpsters Proenza Schoulder heeft ontdekt en gesponsord? En wist je dat het Met Gala na de New York Fashion Week wordt gehouden? Lees meer over het exclusieve label en de glamoureuze looks van het Met Gala 2021.

Proenza Schoulder

Kent u het New Yorkse modelabel Proenza Schoulder, dat staat voor ongedwongen luxe? Bekijk de nieuwe damescollectie voor de herfst.

Met Gala 2021

Dit is een must-see! Bekijk alle glamourlooks van de sterren op het Met Gala 2021 en bepaal zelf wie de mooiste look op de rode loper had.

New York: alle data in een oogopslag

New York Fashion Week, Rode Loper, grote persevenementen en runway shows met honderden exclusieve genodigden. De grote modeweek vindt twee keer per jaar plaats in New York en is een van de belangrijkste en grootste evenementen in zijn soort, naast de modeweken in metropolen als Parijs of Milaan.