Australia Fashion Week Data: Modeshow, ontwerpers, beurzen en evenementen

Australia Fashion Week – Kusten, stranden, kunst en tuinen. Dat is het stadsleven aan het water in de spannendste stad van Australië, Sydney. Naast de grote modeweken in Europa: Parijs, Milaan, Londen, Berlijn en de VS: New York en LA, vindt in Sydney ook de jaarlijkse Australian Fashion Week plaats.

Terug naar overzicht: Modeweken – Alle data.

Modeweek Australië

Australia Fashion Week, voorheen Mercedes-Benz Fashion Week en vanaf 2021 Afterpay Australian Fashion Week, toont elk jaar de nieuwste seizoenscollecties voor dames en heren van meer dan 40 Australische topontwerpers. Zo tonen Anna Quan, Oroton en Romance was born hun nieuwste collecties in de iconische wijk Carriageworks en op off-site shows in Sydney.

Kaart en stadsoverzicht: Sydney

In het wereldberoemde Opera House, in de beroemde Royal Botanic Gardens en aan de grote haven met zijn stadse sfeer op het water. Er is altijd wel iets te beleven in Sydney. Vooral als de modeweek begint, het nieuwe seizoen wordt ingeluid en de modieuze streetstyle de stad vult.

Een overzicht van de stad:

Hier zijn de laatste data voor Australia Fashion Week!

Australia Fashion Week 2023

De Australian Fashion Week wordt jaarlijks gehouden zodat ontwerpers hun nieuwste collecties aan de wereld kunnen laten zien. De fashion week toont de nieuwe hearses en womenswear van gerenommeerde Australische ontwerpers.

Een toekomst- en milieugerichte modeweek in Australië is de EFWA (Eco Fashion Week Australia) in Perth. Deze vindt jaarlijks plaats in november.

  • Australische modeweek van 15 – 19 mei 2023
  • Melbourne Fashion Week van 23 – 29 oktober 2023

Australia Fashion Week 2024

  • Data volgen

Fashion Week wereldwijd: Alle data

Ken je het al? Fashion Week New York, Los Angeles, Parijs, Milaan, Londen & Berlijn? Ontwerpers, shows en beurzen, lees hier meer over de afzonderlijke Fashion Weeks wereldwijd: