Australia Fashion Week Data: Modeshow, ontwerpers, beurzen en evenementen

Australia Fashion Week – Kusten, stranden, kunst en tuinen. Zo is het leven in de stad aan de waterkant in de spannendste stad van Australië, Sydney. Naast de grote modeweken in Europa: Parijs, Milaan, Londen, Berlijn en de Verenigde Staten: New York en LA, vindt in Sydney ook de jaarlijkse Australische modeweek plaats.

Terug naar overzicht: Fashion Weeks – Alle data.

Australische modeweek

Australia Fashion Week, voorheen Mercedes-Benz Fashion Week en vanaf 2021 Afterpay Australian Fashion Week, toont elk jaar de nieuwste seizoenscollecties voor dames en heren van meer dan 40 Australische topontwerpers. Zo tonen Anna Quan, Oroton en Romance was born hun nieuwste collecties in het iconische Carriageworks district en op off-site shows in heel Sydney.

Kaart en stadsoverzicht: Sydney

In het wereldberoemde Opera House, in de vermaarde Royal Botanic Gardens en aan de grote haven met zijn stadse sfeer op het water. Er is altijd iets te doen in Sydney. Vooral wanneer de modeweek begint, het nieuwe seizoen wordt ingeluid en modieuze streetstyle de stad vult.

Een overzicht van de stad:

Hier zijn de laatste data voor de Australia Fashion Week!

Australia Fashion Week 2021

De Afterpay Australian Fashion Week wordt jaarlijks gehouden zodat ontwerpers hun nieuwste collecties aan de wereld kunnen laten zien. Tijdens deze modeweek worden de nieuwe hakken- en rokkenmode van gerenommeerde Australische ontwerpers gepresenteerd.

Een toekomst- en milieugerichte modeweek in Australië is de EFWA (Eco Fashion Week Australia) in Perth. Het vindt jaarlijks plaats in november.

  1. Lente / Zomer 2022 van 31 mei – 4 juni 2021

Lente / Zomer mode 2021

Cue, Ginger & Smart en We Are Kindred, hier zijn de hoogtepunten van de lente- en zomercollecties die in Sydney werden gepresenteerd.

Fashion Week wereldwijd: Alle data

Weet je het al? Fashion Week New York, Los Angeles, Parijs, Milaan, Londen en Berlijn? Ontwerpers, shows en beurzen, lees hier meer over de afzonderlijke Fashion Weeks wereldwijd: