New York Fashion Week: Lente/Zomer 2021 – De beste shows en ontwerpers

Fashion Week New York: lente/zomer mode – Het is weer zover! Modegeschiedenis blijft geschreven worden. Nieuwe lente- en zomernieuwigheden worden in New York door topontwerpers en modemerken op de catwalks gepresenteerd door schitterende supermodellen. Van haute couture tot Pret-A-Porter, we zijn weer in voor een traktatie. Topmodebloggers op Instagram, modetijdschriften, beroemdheden en modeliefhebbers kijken uit naar de nieuwe NYFW 2021 shows.

Hoogtepunten van de New York Fashion Week

Welke ontwerpers vulden de catwalks met hun nieuwe collecties in de New Yorkse zomer? Welke supermodellen liepen voor de ontwerpers? En het belangrijkste: hoe ziet de nieuwe mode voor het nieuwe seizoen er eigenlijk uit? Video’s zeggen meer dan 1.000 woorden! Hier zijn de hoogtepunten van de lente-zomer collecties. Laat je betoveren door de shows en de jurken.

Christian Siriano

Michal Kors

Ulla Johnson

Timmerman

Carolina Herrera

Jason Wu

Badgley Mischka

Flying Solo

New York: alle data in een oogopslag

New York Fashion Week, Rode Loper, grote persevenementen en runway shows met honderden exclusieve genodigden. De grote modeweek vindt twee keer per jaar plaats in New York en is een van de belangrijkste en grootste evenementen in zijn soort, naast de modeweken in metropolen als Parijs of Milaan.