New York Fashion Week 2021: herfstmode, Gigi Hadid, Kendall Jenner & Met Gala

New York Fashion Week 2021 – New York Fashion Week is eindelijk genieten van gloednieuwe herfst- en voorjaarsmode, unieke locaties zoals het Empire State Building, veel feestsfeer, glamoureuze modellenoptredens en supermodellen zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner en natuurlijk een aantal bekende celebrity-gezichten. Het Met Gala is ook niet aan ons voorbij gegaan. Ontdek hier alle hoogtepunten van de week!

Dundas x Revolve Herfst Collectie

Bekijk de volledige Dundas x Revolve show van New York Fashion Week en krijg een eerste blik op de Fall 2021 collectie.

LaQuan Smith: Empire State Building modeshow

Modeshow op het hoogste gebouw in de stad. Luxe modeontwerper LaQuan Smith houdt zijn lente/zomer modeshow voor 2022 in het Amerikaanse herkenningspunt en wolkenkrabber, “The Empire State Building”. De hoogtepunten op de wolkenkrabber: de verschijning van Winnie Harlow en een model dat met een poedel door New York loopt.

Gigi Hadid sluit Brandon Maxwell’s Show

Gigi Hadid was zoals gewoonlijk te zien op tal van catwalks in New York tijdens de Fashion Week 2021. Voor Brandon Maxwell sloot ze de show van zijn lente/zomer 2022-collectie af in een prachtig wit satijnen pak.

Kendall Jenner loopt voor Michael Kors

Kendall Jenner presenteert Michael Kors lente- en zomercollectie voor 2022.

Een dag met Kendall Jenner – NYFW

Beleef een dag met Kendall Jenner en ga achter de schermen van de New York Fashion Week en de Michael Kors Show.

Kroon op het werk: Met Gala 2021

Na de New York Fashion Week vond in september ook het grote evenement, het Met Gala, in New York plaats. Beroemdheden en sterretjes verschijnen die avond in de meest extravagante looks op de rode loper.

Het motto van het gala: “In Amerika – een encyclopedie van de mode”.

Kendall Jenner’s Met Gala Look

Op het grote evenement bewonderde iedereen Kendall Jenner in haar op Audrey Hepburn geïnspireerde Hollywood-look. Kijk hoe Kendall Jenner zich klaarmaakt voor het Met Gala.

Hoogtepunten van het Met Gala

Dit is een must-see! Bekijk alle exclusieve momenten en glamoureuze looks van de sterren op het Met Gala 2021. Jennifer Lopez, Billie Eilish, Lil Nas X, Kim Kardashian en het koppel Rihanna en A$AP Rocky trokken waarschijnlijk de meeste aandacht. Beslis zelf maar wie het mooiste moment voor de camera had.