Paris Fashion Week: Lente/Zomer 2021 – De beste shows & ontwerpers

Modeweek Parijs: Lente/Zomer mode – Parijs is en blijft het epicentrum van de mode. Tijdens de Parijse modeweek 2021 presenteren de beroemdste ontwerpers hun nieuwe collecties, van Versace, Chanel tot Louis Vuitton, elke luxeontwerper is er. Bekijk de beste shows en hoogtepunten van Paris Fashion Week 2021 in dit artikel.

Het beste van: Chanel, Louis Vuitton & Dior

Van de grootste trends tot de meest begeerde collecties van het seizoen, Harper ’s Bazaar heeft alles verzameld wat je moet zien van Paris Fashion Week Spring/Summer 2021 – inclusief hoogtepunten van Chanel’s viering van Hollywood, Dior’s eerbetoon aan vrouwelijke artiesten en Louis Vuitton’s virtuele meesterwerk.

Parijs Stad

Meerdere keren per jaar komt de internationale modewereld bijeen in Parijs. Met korte vliegafstanden naar Milaan, Londen en Berlijn, een van de hoogtepunten in Europa.

Hoogtepunten in Parijs

Van Louis Vuitton tot Dior en Hermès. Hier zijn de beste shows en ontwerpers van de lente-zomer 2021 collecties. Laat u inspireren door de Parijse modewereld.

Louis Vuitton

Versace

Coco Chanel

Dior

Chloé

Hermés

Balmain

Ken je het al?

Twee prachtige ontwerpers die je zeker moet kennen! Yohji Yamamoto en Isabel Marant presenteren hun prachtige collectie tijdens Paris Fashion Week.

  1. Yohji Yamamoto
  2. Isabel Marant

Yohji Yamamoto

Isabel Marant

Parijs: alle data in een oogopslag

Paris Fashion Week – Gedurende enkele weken per jaar draait alles hier om mode! Naast de modeweken in New York, Milaan en Londen is de Parijse modeweek een van de “Grote Vier” in de modewereld. Tijdens deze periode komen modellen, ontwerpers, bekende namen uit de modewereld, de pers en belangrijke insiders van tijdschriften, agentschappen en modehuizen samen om de nieuwste collecties op de catwalk te zien.