Modeboetieks in Leipzig: Liebeskind, Perfect Style & Secret Closet

De parel in het oosten! In Leipzig is het leven in volle bloei, ook de mode. Dus hier zijn een paar shopping tips voor uw volgende bezoek. Veel plezier met winkelen! Wil je meer weten over de ontwerpers achter de collecties? Interessante interviews met modeontwerpers, nieuwe collecties en backstage inzichten in shows en modeweken zijn te vinden in FIV Mode Magazin.

Weet je het al? Top modetijdschriften

Modeboetiek aanbevelingen

Mico En Vogue

Castle Lane 6-8
04109 Leipzig

Bij Mico En Vogue, schudden labels als Max Mara en Hugo Boss elkaar de hand. Eersteklas designermode in overvloed.

+

Geheime kast

Bosweg 21
04105 Leipzig

Hoogwaardige en betaalbare mode in een prachtige ambiance. Boutqiue, bekend van het TV-format “Shopping Queen”, laat niets te wensen over.

+

Irriterend

Zollikoferstraat 32
04315 Leipzig

Charmant. Hier zegt de naam het al. Corsages, lingerie, schoenen en nog veel meer. Voor de zelfverzekerde vrouw. Inclusief een persoonlijk consult.

+

Damesmode Leipzig

Brühl 4 / hoek Hainstr
04109 Leipzig

Bij Damenmode Leizig vindt u trendy – maar ook feestelijke – mode. Tijdloze en toch moderne snit.

+

Andrea Otto

Franz-Mehring-Straße 22
04157 Leipzig

Hou je van individualiteit? Dan moet u zich laten inspireren door de Deense mode van Adrea Otto.

+

Libs van Icke

Böttchergäßchen 1
04109 Leipzig

Als je op zoek bent naar exclusiviteit en je wilt onderscheiden van de massa, dan ben je bij Libs by Licke aan het juiste adres. Er zijn hier ook regelmatig evenementen (voor gasten die geland zijn).

+

Perfecte Stijl

Bosweg 50
04105 Leipzig

Perfect Style in Leipzig biedt mode, lingerie en accessoires in een gezellige huiskamersfeer. Met persoonlijk advies en een “Zuahuse” gevoel.

+

Peccato

Karl-Liebknecht-Str. 67
04275 Leipzig

Berlijn, Dresten en ja, ook Leipzig. Peccato is gevestigd in Südvorstadt en overtuigt met hoogwaardige, maar betaalbare mode.

+

Mico Fashion

Petersstraße 38 – 44
04109 Leipzig

Op zoek naar merken als Jean Paul, Luisa Cerano, Laurel, Weekend by MaxMara of andere? Het wordt glamoureus in de Mico Boutqiuen in Stuttgart. V.I.P evenementen en themafeesten vinden hier ook plaats.

+

Liebeskind

Grimmaische Straat 2
04109 Leipzig

Liebeskind ligt in de Mädler Passage en overtuigt met zijn eigen heldere lijn. Het label presenteert met trots bovenkleding, tassen, schoenen en nog veel meer.