New York’s Selfie Aanbevelingen: Brooklyn Bridge, Times Square en meer

Selfies in New York – Castings, fotoshoots, wie droomt er niet van om als model in New York te werken? Poseren voor de wereldberoemde Brooklyn Bridge, Instagram-selfies op de daken van Manhattan of foto’s midden op Times Square. Voor jonge modellen is leven en werken in New York een droom. Als je aan New York denkt, denk je aan het Vrijheidsbeeld, de perfecte eerste selfie om de wereld te laten zien dat je in New York bent aangekomen. Een uitzicht over Manhattan dat u nooit zult vergeten, vindt u alleen op de Top of The Rock. Hier zijn de beste selfie aanbevelingen:

Fotoplekken in New York: Instagram-paradijs

In de Big Apple zijn er superveel selfie-locaties die mensen graag bezoeken voor een leuke post op sociale platforms of gewoon voor jezelf als herinnering. Als u er al bent, is het altijd leuk om foto’s te maken voor herinneringen of sociale media. In de Big Apple zijn er veel plekken die populair zijn voor dergelijke kiekjes – bovenop het Rockefeller Center met een prachtig uitzicht over de stad, in Brooklyn Bridge Park, of bij de verschillende huizen en wolkenkrabbers. Maar u kunt ook een paar kiekjes maken voor uw Instagram-hoogtepunten in de vele parken en mooie cafés.

Times Square: Lichten en reclameborden

Times Square is gewoon een must-see! Gelegen op het kruispunt van Broadway en Seventh Avenue, is het het centrum van Manhattan’s theaterdistrict dat bekend staat als Broadway. s Nachts kunt u de vele reclameverlichting nog beter bewonderen.

 • 4.7 / 5.0 (157.775 beoordelingen op Google)
 • Adres: Manhattan, NY 10036, Verenigde Staten

Top of The Rock: Uitzicht over Manhattan

De Top of The Rock bevindt zich bovenop het Rockefeller Center in New York. Daar heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Veel foto’s worden genomen voor de telescoop, waardoor men heel New York van dichtbij kan bekijken.

 • 4.7 / 5.0 (38.669 beoordelingen op Google)
 • Adres: 30 Rockefeller Plaza, New York, NY 10112, Verenigde Staten

Rockefeller Center: Kerstboom

Met Kerstmis staat er altijd een enorme kerstboom voor het Rockefeller Center, die je al van verre kunt zien schitteren! Het gezamenlijk ontsteken van de boom is al tientallen jaren een van de populairste tradities in New York. Je kunt er zelfs voor schaatsen, met de boom recht in het zicht. Met zijn fonkelende ster op de top laat hij de mensen voor hem stralen – dat kun je vastleggen op een Instagram-post.

 • 4.7 / 5.0 (126.785 beoordelingen op Google)
 • Adres: 45 Rockefeller Plaza, New York, NY 10111, Verenigde Staten

Vrijheidsbeeld: Het Vrijheidsbeeld

Het Vrijheidsbeeld is een van de populairste bezienswaardigheden in New York. Natuurlijk hoort daar ook een mooie foto bij! Het staat op Liberty Island in de haven van New York. Het is een geschenk van het Franse volk aan de Verenigde Staten. Je kunt het standbeeld per boot bereiken – dus dat is ook een leuke activiteit!

 • 4.7 / 5.0 (73.081 beoordelingen op Google)
 • Adres: New York, NY 10004, Verenigde Staten

Brooklyn Bridge: in Dumbo

In Dumbo vind je een van de beroemdste fotomotieven van New York. Op de hoek van Washington Street en Water Street rijst een pijler van de Manhattan Bridge op tussen de rode bakstenen gebouwen. Je kunt zelfs het Empire State Building zien door de onderste boog van de brug. Dus mensen nemen graag foto’s op deze plek.

 • 4.8 / 5.0 (49.034 beoordelingen op Google)
 • Adres: Washington St & Water St, Brooklyn, New York, Verenigde Staten

Het schip van Hudson Yards: kunstige structuur

The Vessel is een bouwwerk en bezoekersattractie die is gebouwd als onderdeel van het Hudson Yards Redevelopment Project in Manhattan. De uitgebreide honingraatachtige structuur werd gebouwd volgens de plannen van de Britse ontwerper Thomas Heatherwick en strekt zich uit over 16 verdiepingen. Deze attractie is ook populair voor muziekvideo’s, naast de vele foto’s.

 • 4.7 / 5.0 (19.405 beoordelingen op Google)
 • Adres: 20 Hudson Yards, New York, NY 10001, Verenigde Staten

Grand Central Station: oud en chic

Grand Central Station is een treinstation in Manhattan. Het is het grootste treinstation ter wereld met 44 perrons en 67 sporen. Het is zo bijzonder omdat het een oude en chique stijl heeft. De hoge ramen, het in het oog springende plafond en de monsterlijke constructie springen in het oog op foto’s. Naast alle foto’s zijn er talrijke films opgenomen.

 • 4.7 / 5.0 (5.214 beoordelingen op Google)
 • Adres: 89 E 42nd St, New York, NY 10017, Verenigde Staten

Flatiron Building: Landmark

Het Flatiron Building staat op het kruispunt van Fifth Avenue, Broadway en 23rd Street in het Flatiron District van Manhattan, dat ernaar is genoemd. Met zijn bijzondere vorm is het een van de herkenningspunten van New York.

 • 4.6 / 5.0 (9.534 beoordelingen op Google)
 • Adres: 175 5th Ave, New York, NY 10010, Verenigde Staten

New York Hotspots

Zoals u ziet, valt er tijdens uw reis door New York niet alleen veel te ontdekken, maar is er op bijna elke hoek wel een fotoplekje te vinden. Je volgers zijn vast benieuwd in welke uithoeken van New York je zult rondhangen en kijken gegarandeerd uit naar een tip of twee van jou ter plaatse!