Opname met Pascal Heimlicher (Los Angeles) en Sandra Hunke / Marie Dahmen / Johanna Vorrath

Vandaag ontmoeten onze modellen Mister Pascal Andrew Heimlicher uit Los Angeles voor een sedcard shoot! Sandra Hunke, Marie Dahmen en Johanna Vorrath zijn al heel lang bij ons en hebben voor veel bekende merken model gestaan maar ook voor campagnes, die we allemaal pas in 2017 gaan zien! Vandaag ging het echter niet over banen, maar over de modelportefeuille. Pascal Heimlicher is een fotograaf en filmproducent uit LA, maar werkt ook in New York. Dus een absoluut goed contact ook voor onze modellen. We houden van zijn stijl en zijn erg blij dat hij de tijd heeft genomen.

Zodra we de eerste foto’s voor de portfolio’s van de modellen in het agentschap hebben, zullen jullie ze hier zien! Hier is een beetje backstage inzicht van Sandra Hunke:

Backstage met Sandra Hunke & fotograaf Pascal Heimlicher

shooting-weekend-test-models-sandra-hunke-pascal-andrew-heimlicher-los-angeles-camera-screen-during-shooting shooting-weekend-test-models-sandra-hunke-pascal-andrew-heimlicher-los-angeles-backstage-camera-check-photos shooting-weekend-test-models-sandra-hunke-pascal-andrew-heimlicher-los-angeles-sexy-posing-studioshooting-weekend-test-models-sandra-hunke-pascal-andrew-heimlicher-los-angeles-posing-studio-flashlight

Meer over het team:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie