Photokina 2016: de fotografiebeurs + Lea live voor Hasselblad

Photokina 2016 in Keulen – Internationale fotografen, creatieven en camerafabrikanten komen van 20 – 25 september samen om alle belangrijke technische innovaties in de fotografiewereld te zien! Camera’s, lenzen maar ook nieuwe trends zoals fotografie met drones. Op de fotografiebeurs vindt u alle bekende fabrikanten, van Sony en Canon tot specialisten als Hasselblad. Fotografen stellen hoge eisen aan hun technische uitrusting, dus is het belangrijk dat zij hun studio en apparatuur up-to-date houden. Natuurlijk zal er niet alleen hardware te zien zijn, ook op het gebied van software is er veel te zien op Photokina.

De vakbeurs in Keulen voor fotografen en mediavertegenwoordigers

Buiten de innovaties die u kunt zien, zijn er ook talrijke live-opnamen door camerafabrikanten. Hier geven goede fotografen uit de hele wereld, live voor publiek, uitleg over instellingen en mogelijkheden met modellen. Bij de live-shoots kun je bijzonder indrukwekkend zien hoe snel geweldige fotoseries tot stand kunnen komen als de juiste fabrikanten bij elkaar komen. Dit betekent dat u als vakbezoeker, maar ook als geïnteresseerde in fotografie, veel nieuwe dingen kunt zien en leren kennen op de Photokina.

Onze modellen Lea voor Hasselblad – Live @ Photokina 2016

U kunt onze modellen ook zien op de Photokina! Bijvoorbeeld, Lea op donderdag en vrijdag. Zij zal fotograferen voor Hasselblad, een van de meest populaire camerafabrikanten onder fotografen. Het merk biedt hoogwaardige camera’s en natuurlijk de nieuwste technologie, zoals drones. Alles wat het hart van een fotograaf begeert! Lea zal worden gefotografeerd door fotograaf Peter Coulson uit Australië. Live op de volgende data:

  • Live fotoshoot op donderdag om 16.30 – 17.45 uur.
  • Vrijdag van 10:00 – 14:00 en 19:00 – 22:00

Lea op Youtube: Model showreel

Natuurlijk kunt u ons ook ontmoeten op de Photokina op vrijdag! Onze agent fotograaf Oliver Rudolph en zijn assistent zullen hier de hele dag zijn om nieuwe contacten te leggen. Voel je vrij om met ons te praten! Als u meer wilt weten over Photokina, kunt u hier alles lezen over de beurs voor fotografen. Natuurlijk kun je al het nieuws ook vinden op Facebook en Instagram!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie