Winter Couple Shooting: Fabian en Marie voor Deichmann x Fila

Deze keer werden 2 van onze modellen geboekt voor dezelfde klus! Fabian en Marie stonden voor Deichmann voor de camera en ook een bezoek aan de kerstmarkt mocht niet ontbreken. Natuurlijk, het bezoek was niet voor de lol, maar eigenlijk de opnamelocatie. Slechts een paar dagen na de shoot waren de eerste resultaten al te zien op Instagram. Sociale media is ook een belangrijk onderwerp voor Deichmann, en daarom maken ze regelmatig opnamen. Wie van onze modellen zal de volgende keer voor de camera van het modemerk staan? We blijven nieuwsgierig!

Buitenopname: Winterstemming met warme kleren

Zodra de styling klaar was, na een paar opnamen in de warme set, gingen we naar de volgende opnamelocatie: de kerstmarkt! Waar anders kun je in de winterstemming komen tussen glühwein en geroosterde amandelen? Met een mooie achtergrond zoals stralende sterren en feeërieke lichtjes, krijg je een beetje kerstmagie terug en zien de foto’s er veel uitnodigender uit. Marie en Fabian vonden het zeker een goed idee en keken erg uit naar de shoot.

Acteren hoort bij het model zijn!

Hoewel Fabian en Marie in het echte leven geen echt stel zijn, spelen ze het voor de camera. Natuurlijk hoort dit ook bij modelbouw! Daarom is het voor een model niet alleen belangrijk om er goed uit te zien op foto’s, maar ook om het talent te hebben om zichzelf in verschillende situaties te plaatsen. We vinden dat ze het geweldig gedaan hebben, ook al was het koud weer.

Een snelle opwarming binnen en daar gaan we!

De shoot begon op een warme set voordat we de kou in gingen. Is het je opgevallen dat niet alleen Marie’s stijl verandert op de foto’s, maar ook haar haar? Idealiter zou het eindresultaat van de shoot zo verschillend mogelijk moeten zijn!

Eén shoot – verschillende outfits: snel van outfit wisselen zoals echte professionals

Zoals bij elke shoot waren er ook outfitwissels waarbij Fabian en Marie verschillende schoenen moesten wisselen, maar ook jasjes en truien. Ze lieten zich niet tegenhouden door de kou en in geval van nood is er altijd een spontaan bezoekje aan het café om de hoek!

Marie neemt je mee achter de schermen!

Als u een kijkje wilt nemen achter de schermen van een kleine opname, kunt u Marie hier zien. Ze nam je mee voor een dag en geeft je een aantal spannende inzichten. Neem een kijkje, het is de moeite waard!