Quantum Leap – Opel Astra Commercial met CM + Making Of

Grote première voor onze modellenSanja, Whoopy en Nicola: De nieuwe Opel-commercial “Quantum Leap” – nu op TV! In de commercial vliegt de nieuwe Opel Astra over auto’s van andere fabrikanten. Spectaculair geënsceneerd om te laten zien wat er in de nieuwe Astra zit! Aan boord van de nieuwe Opel Astra zijn premium voorzieningen zoals LED Matrix verlichting en (wow) een massagestoel! Daarnaast zijn er nog vele andere innovaties waarmee “de Astra maatstaven zet in zijn klasse”, zoals het staat in de officiële Youtube spot van de autofabrikant. Onze modellen Sanja, Whoopy en Nicola waren op de set – met plezier, ambitie en aandacht voor detail creëerden we een hoogwaardige commercial met een making of, in het Duits en Engels.

Alle informatie over de nieuwe Opel is te vinden op:
www.quantensprung.de

Wil je achter de schermen van een modellenbureau werken als booker of agent? Dit zijn onze jobadvertenties voor loopbaanstarters:

Quantum Leap – Nieuwe Opel Astra vliegt / engelse versie

Onze modellen in de commercial voor Opel Astra “Quantum Leap

De release op 06 september 2015 vond gelijktijdig plaats op verschillende kanalen, waaronder TV (alle grote privékanalen), Youtube & Co. Sanja, Nicola en Whoopy waren aanwezig.

werbespot-werbedreh-quantensprung-opel-astra-modelagentur-hubschrauber-backstage-filmkamera

opel-astra-quantensprung-werbespot-sanja-sprechrolle-actor-model

opel-astra-quantensprung-werbespot-youtube-werbeeinblendung-trailer-making-ofopel-astra-quantensprung-werbespot-models-cast-motorrad-whoopy-nicola-international

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie