Reclame voor modellenbureaus: charisma en productie

Reclamemodellenbureau – Als u op zoek bent naar het juiste reclamemodellenbureau, bent u bij ons aan het juiste adres! Met gerenommeerde klantenprojecten uit Duitsland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten van Amerika, maar ook Italië of Japan, zijn wij een betrouwbare partner voor al onze klanten. Wij zorgen er niet alleen voor dat het perfecte model wordt gevonden tijdens het castingproces, maar wij zorgen ook voor de afhandeling van de gebruiksrechten en de reisplanning en het reismanagement. Dit betekent dat cliënten altijd de beste en gemakkelijkste toegang hebben tot sterke modellen voor reclame. Of het nu gaat om de kleine imagebrochure voor de B2B gespecialiseerde handel of de TV-commercial, met uitzending in vele landen of zelfs wereldwijd in verschillende formaten, gedrukte posters op grote stadslichten of nog groter op billboard posters. Met ons modellenbureau heb je het perfecte contact!

Reclame en vriendelijk charisma

Of het nu gaat om een fotoshoot met één model of om een complexe productie met verschillende hoofdrolspelers maar ook figuranten die aan de set worden toegevoegd. Vooral vriendelijkheid en een algemeen charisma zijn erg belangrijk als het gaat om de productie van de fotoshoot. Daarom is het zo belangrijk dat cliënten niet alleen verschillende modellen te zien krijgen tijdens het castingproces, maar ook precies de verschillende en vooral individuele vaardigheden en kennis kennen. Want bij reclameproducties gaat het niet alleen om individuen. De sets worden snel ingewikkelder. Een voorbeeld zijn familiefoto’s waarbij het verliefde stel, het kind, de hond en het product op het perfecte moment met elkaar in harmonie moeten zijn. Telkens wanneer een persoon niet in het totaalplaatje past, bijvoorbeeld omdat hij op dat moment knipoogt, kan de foto niet worden gebruikt. Daarom is het zo belangrijk om modellen met ervaring te hebben!

Timing voor producties

Niet alleen het uiterlijk op de set is erg belangrijk, maar ook de stiptheid en de voorbereiding op de reclameproductie. Het gaat immers niet meer alleen om fotoshoots, maar vaak ook om het leren van teksten of zelfs rollen. Als model ben je niet langer alleen een “mooi mens”, maar moet je ook acteertalent hebben.

Model boeken voor reclame

Bij ons vindt u het perfecte model voor uw nieuwe reclameproductie. Neem nu contact op met ons team en wij zullen u helpen met casting, plaatsing, berekening van gebruiksrechten maar ook met reismanagement als u dat wenst. We kijken uit naar uw projectaanvraag!