CM Creator: Influencer Agentschap – Perfecte matches en succesvolle campagnes

Influencer Marketing x CM – De wereld van influencer marketing biedt enorme mogelijkheden voor merken die hun boodschap effectief willen verspreiden. Maar hoe vind je de influencers die perfect bij je merk passen? Hoe ontwikkel je aansprekende campagnes? Hoe maximaliseert u het bereik van uw boodschap? We introduceren CM Creator – uw oplossing op maat om al deze vragen te beantwoorden en uw influencer marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen! We doen influencer events, campagnes, posts en UGC sinds 2017! Nu bij CM Creator.

Onze ervaring: postings, campagnes, evenementen

Waarom CM? Ons team heeft tientallen jaren managementervaring. We weten hoe belangrijk het is om de juiste mensen te vinden om je merkboodschap effectief over te brengen. Als modellenbureau werken we met prestigieuze klanten zoals Prada, Dior, Balmain en Nike – maar wist je dat we ook digitale marketing doen?

CM Creator & One Marketing:

 • Invloedrijke marketing
 • Invloedrijke evenementen
 • Influencer campagnes (maker tot 10+ miljoen volgers)
 • Op gegevens gebaseerde prestatiemarketing (advertenties)
 • Brand Channel-postings (UGC)
 • UGC-creatordagen (voor klanten, met “supervisie” door het agentschap)

Het CM-makersinitiatief! Nieuwe eenheid

Ons CM Creator initiatief is ontworpen om merken zoals het uwe en content creators op een geheel nieuwe manier samen te brengen. Onze missie is het identificeren van de beste en meest geschikte influencers voor uw bedrijf en het creëren van naadloze partnerschappen. We begrijpen het belang van authentieke content en werken er hard aan om ervoor te zorgen dat elke maker die we vertegenwoordigen de waarden en doelen van uw merk begrijpt en deze integreert in hun content.

Ontdek nu ons Influencer x Creator-bureau:

In samenwerking met ons marketingbureau (Social Media One).

Onze diensten

CM Creator is jouw one-stop-shop voor influencer marketing en performance marketing. Wij zorgen voor elke stap in het proces:

 1. De juiste maker identificeren
 2. Campagneontwikkeling
 3. Boekingen en contractonderhandelingen
 4. Reisplanning en logistiek
 5. Prestatiemarketing

De juiste maker identificeren

Onze hoogopgeleide experts gaan verder dan het oppervlakkige en creëren een diepe band tussen uw merk en de ideale contentmakers en influencers. We analyseren zorgvuldig de waarden en doelen van je merk om ervoor te zorgen dat de influencers die je selecteert perfect bij je passen. Dit proces stelt ons in staat om authentieke partnerschappen te creëren op basis van wederzijds begrip en gedeelde doelen.

Campagneontwikkeling / organisatie van evenementen

Onze creatieve geesten gebruiken hun vaardigheden om campagnes op maat te maken die je doelgroep niet alleen aanspreken, maar ook diep raken. We begrijpen dat elk merk uniek is en ontwikkelen campagnes die uw boodschap op een creatieve en overtuigende manier overbrengen. Onze expertise strekt zich uit over verschillende sectoren om ervoor te zorgen dat uw campagne in alle opzichten uitblinkt.

We helpen je ook “alleen” met de selectie, maar als je meer nodig hebt, staan we voor je klaar!

Boekingen en contractonderhandelingen

Je kunt erop vertrouwen dat wij alle boekingen en het contractbeheer voor onze rekening nemen, zodat je de stress en tijd die dit gewoonlijk kost, bespaart. Van contractonderhandelingen tot het coördineren van planningen en vereisten, wij zorgen voor elk detail zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Uw succes is ons succes.

Reisplanning en logistiek

Als je campagne reizen vereist, zetten we ons team van experts in om elk aspect van reisplanning en logistiek te organiseren. Van vluchten en hotels tot transportcoördinatie ter plaatse, wij zorgen ervoor dat uw campagnes soepel en efficiënt verlopen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw boodschap op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd, waar en wanneer u maar wilt.

Wij geven om klanten & ontwerpers!

Prestatiemarketing

Onze performance marketing gaat verder dan alleen het plaatsen van advertenties. We gebruiken onze diepgaande analyses en ons inzicht in je doelgroep om gerichte advertenties te plaatsen op platforms zoals TikTok, Instagram en YouTube. We optimaliseren campagnes voortdurend voor een maximaal bereik en maximale impact. Dit betekent dat je boodschap de juiste mensen op het juiste moment bereikt.

Had je gedacht dat we meerdere miljoenen adspsends voor onze klanten beheren?

Rapportage en campagneoptimalisatie

We richten ons op transparantie en voortdurende verbetering. Ons team voorziet je van regelmatige rapporten die het succes van je campagnes meten en analyseren. Op basis van deze inzichten optimaliseren we voortdurend de strategie om de best mogelijke resultaten voor je merk te behalen. Zo weet je zeker dat je campagnes continu worden verbeterd en aan je doelen voldoen.

Waarom CM Creator!

Het antwoord is eenvoudig: wij bieden u uitgebreide ondersteuning en expertise om ervoor te zorgen dat uw influencer-campagnes succesvol zijn. Onze analytics en matchingmogelijkheden zorgen ervoor dat u de juiste makers voor uw merk vindt en onze performance marketing zorgt voor maximale zichtbaarheid en conversies.

Laten we samenwerken en de toekomst van influencer marketing vormgeven. Neem vandaag nog contact met ons op om uit te vinden hoe CM Creator uw merk vooruit kan helpen. We zijn er om uw visie werkelijkheid te laten worden en u te helpen de resultaten te behalen die u wilt. Bereid je voor op perfecte matches en succesvolle campagnes!

Ontdek nu ons Creator x Influencer agentschap: