Shooting – Day in Holland: Sportief, glanzend, sexy

Gisteren werd het kleurrijk. Neon-kleurig om precies te zijn. Oliver Rudolph, modefotograaf, en de twee modellen Lea en Maria ontmoetten elkaar in Nederland voor een sportieve/coole editorial shoot. Het filmteam, visagiste Lisa en styliste waren er ook. Hier vind je de track in het HUF Magazine met Lea & Maria

Sportief, sexy, kleurrijk – California vibes bij de fotoshoot!

De locatie voor de Sportredactie

De locatie was de oversteek naar Burgh Hamsteede in Holland. Fantastische duinen en rokende zee waar je ook keek. In het midden van dit alles waren er joggingpaden, die perfect geïntegreerd waren in de shoot, aangezien het een sportlocatie was. Dankzij de locatie en de felle zon met 25°C, stond niets de “California Style” opnames in de weg.

photographer-shooting-editorial-modeling-agency-ocean-beach-rocks-zara-bikini-model

De outfits van Maria en Lea

Patronen, prints en felle kleuren overal! Zwembroeken met ananasprints, roze/gele bikini’s met glinstering of felgekleurde slippers. We hadden ze allemaal bij ons. Coole accessoires, zoals een felrode zonnebril of een pet in denim/batik-stijl, maakten de look helemaal af. Alle kleding werd geleverd door Ipanema Beachwear. De coole looks werden vergezeld door glanzende make-up van Lisa, die sinds twee en een half jaar zelfstandig is. “Het is leuk om mijn eigen inspiraties in mijn werk te kunnen brengen,” zegt Lisa.

De shoot met Oliver Rudolph achter de camera

Beweging speelde een grote rol in deze shoot. Lea en Maria moesten sportief, sexy en authentiek tegelijk zijn. Niet altijd even gemakkelijk als er twee camera’s op je gericht staan, de visagiste tussendoor je make-up doet en de styliste constant aan je outfit zit te sleutelen. Uiteindelijk heeft iedereen het gehaald: tot laat in de avond zijn er zes looks geschoten. Het werk was het waard!

photographer-shooting-editorial-modeling-agency-bikini-sporty-zara-netherlands

photographer-shooting-editorial-modeling-agency-swimsuit-ipanema-netherlands

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie