Streetstyles Herfst Berlijn 2017: lange jassen, leren jacks Trend Check

Het is weer zo ver! De koude seizoenen beginnen en daarmee ook de tijd voor de herfstmode. Street style laat vaak de beste trends en meest modieuze outfits zien. De kleuren en accessoires die in de mode zijn, zijn het best te zien in de nieuwste street styles. Berlijn is de modehoofdstad van Duitsland. Het maakt niet uit welke tijd van het jaar het is, Berlijners en hun straatstijl hebben hun eigen vibe die de moeite waard is om van te stelen en te gebruiken voor je eigen herfst/winter outfit inspiratie! Wij hebben een paar Berlijnse streetstyles uitgezocht die je in de herfst moet zien!

Berlijn & Berlijn TV Toren in de herfst van 2017

Street Style Berlijn Vrouwen & Mannen

De Berlijnse straatstijl kenmerkt zich vooral door haar mix. Het is een spel tussen casual en chic – gezelligheid en zakelijkheid. Een warme trui wordt gecombineerd met een chique jas of een stoer leren jack met een overhemd. Waar je ook bent in Berlijn, op elke hoek van de straat kun je wel een outfit in Berlijnse stijl zien. Met alles wat Berlijn aan plaatsen en uitzichten te bieden heeft, is de grote stad precies het soort stad dat mode niet alleen cool, maar ook altijd volgens de laatste trends tot leven brengt!

Teddyjassen / Leren Jassen Combinaties

De modekleuren in de herfst zijn overwegend aardetinten en gedempte kleuren in combinatie met sterke signaalkleuren zoals hier rood: rode laarzen en vooral de “teddy jacket look” in welke kleurvariant dan ook zijn bijzonder trendy dit najaar. Lange jassen zijn het neusje van de zalm voor een modieuze garderobe in de herfst. Of het nu mannen- of damesmode is, een lange monochrome jas, een warme trui en een chique handtas en je hebt al een stijlvolle combinatie.

Gevoerde jassen zijn perfect voor de herfst/winter. In opvallende kleuren zoals rood of in een zeer coole stijl met leren jacks zijn ze niet alleen ‘en vogue’, maar ook verwarmend en precies goed voor de Berlijnse streetstyle.

Lange jassen tegen de kou in Berlijn

Grijstinten en zwart in de outfit zetten de herfststijlen van de Berlijnse straatstijl neer. De herenmodellen zijn voornamelijk in donkere of neutrale gedempte kleuren. Stukken zoals leren jassen kunnen altijd gedragen worden en zijn een must als het gaat om Berlijn.

In een coole suède look of heel klassiek, het leren jack is altijd te vinden in de Berlijnse streetstyle!

Chique Must Haves: Accessoires Key Looks

Riemen en handtassen! Een must voor elke perfecte streetstyle outfit. Berlijners benadrukken hun chique/zakelijke look met taillebanden en bijpassende handtassen. Net als bij de New Yorkse straatstijlen in de herfst, zijn taillezak en handtas combinaties de trend voor Berlijners.

Berlijn coolness : Alles voor het hoofd

De Berlijnse stijl heeft niet alleen chique accessoires zoals riemen en handtassen, maar ook coole hoofddeksels! Baretten en petten zijn trendy en geven elke outfit de finishing touch. Of het nu in donkere kleuren is zoals hier of bijvoorbeeld in felrood, de Berlijners combineren ze met de rest van de outfit.