Top 7 parken in Los Angeles: Griffith Park, Tongva Park & Co.

Top 7 Parken in Los Angeles – Neem een pauze van het modellenwerk! Wandel langs de oceaan in de prachtige parken aan het water of ga naar Griffith Park voor een spectaculair uitzicht over Los Angeles. Misschien is er zelfs een café in de buurt of vind je een schattig modeboetiekje. Je kunt het ook rustig aan doen en picknicken tussen de rozen. Als u de mooiste parken in Los Angeles wilt weten, lees dan hier verder.

Griffith Park: Hollywoods teken, dierentuin & fietsverhuur

Zelfs wie nog nooit in LA is geweest, kent waarschijnlijk Griffith Park. Griffith Park is de thuisbasis van het Hollywood Sign, dat je waarschijnlijk al in films en op tv hebt gezien. Het park heeft ook een dierentuin, een manege, een fietsverhuur, het legendarische concertpodium The Greek Theatre en het beroemde Griffith Observatory, dat erg populair is in Los Angeles en Griffith Park met zijn koele bestemming.

4.7 / 5.0 (46.565 beoordelingen op Google)

 • Adres: 4730 Crystal Springs Dr, Los Angeles, CA 90027
 • Oppervlakte: 17,44 km²

Kaart en straatbeeld Griffith Park

Griffith Park ligt hier:

Zo ziet het eruit voor het Griffith Observatorium:

Kenneth Hahn Staats Recreatie Gebied: Picknick & Sportveld

Dit park wordt gekenmerkt door meer dan 100 picknicktafels, loofbomen en grote sportvelden. Het is perfect voor een dagje uit, waar u kunt ontspannen met een paar vrienden of alleen in het weekend of na het werk.

4.7 / 5.0 (4.531 beoordelingen op Google)

 • Adres: 4100 S La Cienega Blvd, Los Angeles, CA 90056
 • Oppervlakte: 1744 ha

Kaart en overzicht in het park

Hier vindt u het park:

Hier kunt u een kijkje nemen in het park:

Exposition Park: Rozentuin

Exposition Park ligt op een geweldige locatie in het midden van Los Angeles. Het is gelegen tussen enkele belangrijke bezienswaardigheden en biedt veel ruimte voor individuen en groepen. Het is bijzonder goed gelegen als pauzeplaats na een bezoek aan bijvoorbeeld het nabijgelegen Natuurhistorisch Museum van Los Angeles.

4.6 / 5.0 (11.872 beoordelingen op Google)

 • Adres: 4730 Crystal Springs Drive, Los Angeles, CA 90027
 • Oppervlakte: 162 ha

Kaart en Panorama Exposition Park

U kunt het Expositiepark hier vinden:

Hier bent u in het midden van de rozentuin van het park:

Hermosa natuurpark: uitzicht op de skyline

Hier kun je je tijd nemen om te dwalen door de stoffige tuinpaden en rotsachtige avonturengebieden van deze groene ruimte die Westlake met Echo Park verbindt. Maar de echte ster hier is het centrale grasveld met een adembenemend uitzicht op de skyline van het centrum en een half dozijn picknickplaatsen rond de omtrek.

4.7 / 5.0 (1.762 beoordelingen op Google)

 • Adres: 100 N Toluca St, Los Angeles, CA 90026
 • Oppervlakte: 4 ha

Kaart – Dit is waar het park zich bevindt:

Tongva Park: watervallen, wandelpaden & uitzicht op zee

Dit tot park omgevormde parkeerterrein is een idyllische en doordachte oase aan zee, met een speeltuin, weiden, kleine watervallen, wandelpaden en een schelpvormig uitkijkpunt over de Stille Oceaan.

4.6 / 5.0 (1.423 beoordelingen op Google)

 • Adres: 1615 Ocean Ave, Santa Monica, CA 90401
 • Oppervlakte: 2,5 ha

Kaarten – Tongva Park ligt hier:

Barnsdall Art Park & Hollyhock House

Meer dan acht decennia nadat olie-erfgename en filantroop Aline Barnsdall dit schattige heuveltje na het einde van de Eerste Wereldoorlog kocht, vervult de site nog steeds die rol, met tentoonstellingen in verschillende galerieruimten en rondleidingen in het verbluffend gerestaureerde Hollyhock House. In de zomer worden in het park openluchtbioscoopavonden, wijnproeverijen en culturele evenementen georganiseerd, die een leuke mix van singles, koppels en jonge gezinnen aantrekken.

4.4 / 5.0 (2.806 beoordelingen op Google)

 • Adres: 4800 Hollywood Blvd, Los Angeles, CA 90027
 • Oppervlakte: 4,7 ha

Kaart – hier kunt u het Barnsdall Art Park vinden:

Palisades Park: Zeezicht

Wandelend over de met palmen en eucalyptus omzoomde paden is het duidelijk waarom toeristen massaal naar dit park aan zee in Santa Monica komen. Dit pad op de top van een klif, genesteld tussen het strand en Ocean Avenue, biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan en de Santa Monica Mountains – dit is het ansichtkaartbeeld van de kust van L.A.

4.3 / 5.0 (9 beoordelingen op Google)

 • Adres: Ocean Ave, Santa Monica, CA 90401
 • Oppervlakte: 10 ha

Kaart – Palisades Park ligt hier:

Los Angeles Parken in Conclusie

Je kunt er altijd een dag van maken in Los Angeles. De vele parken in L.A. nodigen uit tot joggen, picknicken en ontspannen en geven je de gelegenheid om tussendoor echt tot rust te komen. Wij hopen dat u genoten heeft van onze selectie van parken en dat u snel uw favoriete park in Los Angeles zult vinden!