Uithoudingsvermogen – Training en workouts voor vrouwen: Dansen & Cardio

Uithoudingsvermogen Training – Cardio en Workouts. Er zijn verschillende redenen om met duurtraining te beginnen. Veel vrouwen willen afvallen, fit blijven of gewoon hun hoofd leegmaken. U kunt uw duurtraining overal en op elk moment doen. Als u graag in de frisse lucht bent, zijn hardlopen, fietsen of wandelen goede opties. De klassiekers van het hardlopen en het fietsen kunnen ook thuis worden gedaan met een verscheidenheid aan oefeningen. Deze duurtrainingen zijn perfect als u model wilt worden in bijvoorbeeld Berlijn, Keulen of Milaan. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. In deze video laten we je de beste workouts zien om je uithoudingsvermogen te vergroten. Terug naar de trainingsgids.

Happy Dance Workout met Pamela Reif

Voel je je lui? Of ongemotiveerd? Doe dan deze dans workout! Het kan je 1 of 2 keer kosten om een paar zetten onder de knie te krijgen. Maar het is zo leuk! Het beste deel is dat je veel calorieën verbrandt op hetzelfde moment als dansen.

Beginners cardio workout met Mad Fit

Wilt u uw conditie en uithoudingsvermogen verbeteren? Doe dan de oefeningen in deze 15 minuten durende video van fitness YouTuber Mad Fit.

Intensieve cardio workout – 30 minuten

Als je je in het zweet wilt werken en veel calorieën wilt verbranden, is deze cardiotraining van 30 minuten iets voor jou.

Training van het uithoudingsvermogen op de loopband

Train je uithoudingsvermogen met een HIIT workout op de loopband. Wat kunt u verwachten:

  • 5 minuten wandelen met helling
  • 30 seconden sprint, 30 seconden rust
  • 5 minuten lopen met helling en zonder handen
  • 20 seconden sprint, 10 seconden rust
  • Verhoog snelheid meer en meer

Training tips: Sport en meer

Meer trainingstips! Ieder van ons moet regelmatig fit blijven om onze gezondheid en ons lichaam te versterken. Hier vindt u alles wat u moet weten over fitness, of het nu gaat om oefeningen voor uw rug, buik of benen. Laat u inspireren door onze trainingsschema’s en kom fit de zomer door.