Herenmode trends, Michalsky’s nieuwe boek en Justin Bieber’s laatste Instagram post.

Vandaag gaat het allemaal over de mannen. Michael Michalskys is vooral bekend van Germany’s Next Topmodel, maar het jurylid en de ontwerper heeft net zijn eigen boek ‘Let’s Talk Style’ uitgebracht. Passend, de laatste trends in mannenmode 2018. En wat is er aan de hand met Justin Bieber? Hij postte een bewerkte foto van zichzelf als een vrouw hoog, bijpassende rok en tas. Kijk naar deze krantenkoppen en meer.

  1. Herenmode 2018: cool & casual wordt het thema
  2. Michael Michalsky: Laten we het over stijl hebben
  3. Justin Bieber post zichzelf als vrouw op Instagram

Michael Michalsky’s nieuwe boek, herenkleding 2018 en Justin Bieber

Herenmode 2018: cool & casual wordt het thema

Herenmode 2018, trendsetters en bloggers als Jeremy Fragrance laten op YouTube zien hoe het moet: stijl, outfit, ze combineren alles perfect. Tegelijkertijd is de eigen stijl heel individueel en met de juiste tips kun je jezelf snel verbeteren om meer punten te scoren op het werk of zelfs bij het leren kennen van iemand (want de zomer staat voor de deur). Daarom neemt de Fashion Insider van vandaag de herenmode 2018 onder de loep, wat is in en wat is uit? Later zullen we verslag uitbrengen over het nieuwe boek van Michael Michalsky. Er zijn ook praktische aanbevelingen van hem, die hij gaf bij de boekpresentatie op de ontbijttelevisie. Michael Michalsky beveelt zeker ronde kragen aan voor mannenhemden in de zomer en truien op koelere zomerdagen. Absolute no-go: V-nekken! Wat mannen dit jaar absoluut niet moeten doen zijn sandalen en slippers. Michael Michalsky ziet ze als een absolute no-go! Fashion Insider wilde ook iets meer weten over de herenmode 2018 en nam een gedetailleerde blik op de nieuwe looks en kledingstukken voor mannen dit jaar. De hoogtepunten vind je nu in Fashion Insider magazine: Men’s Fashion 2018: Cool & Casual.

Michael Michalsky: Laten we het over stijl hebben

Het FIV Magazine van vandaag gaat over het nieuwe boek van Michael Michalsky. Het Germany’s Next Topmodel-jurylid is niet alleen een tv-ster, hij heeft Adidas bijna eigenhandig weer “jong en modern” gemaakt, met zijn modelabel MICHALSKY gaat hij de hele wereld over en nu is Michael Michalsky ook auteur van boeken. Zijn nieuwe boek, “Let’s Talk Style”, gaat niet alleen over kleren. Michalsky gaat over alles, het hele leven. Ons ontbijt als start van de dag, maar ook het juiste servies om ons goed te voelen, de inrichting van de badkamer, tenslotte brengen we hier elke dag veel tijd door, kleding, vrije tijd, … het hele leven! Dus als je altijd al over stijl hebt willen praten met Michael Michalsky, kun je nu zijn nieuwe boek bestellen. Lees meer in FIV Magazine Michael Michalsky: Let’s Talk Style.

https://www.youtube.com/watch?v=Mu-EqkBlV7U

Justin Bieber post zichzelf als vrouw op Instagram

In het kader van Men’s Day heeft Justin Bieber vandaag iets heel bijzonders bedacht, hij heeft zichzelf als vrouw gepost op Instagram! Justin Bieber is elke dag in het nieuws, of het nu gaat over zijn nieuwe Lamborghini, zijn ex-vriendin Selena Gomez of zijn nieuwe muziek, die meer en meer een christelijke richting uitgaat. Vandaag verraste Justin ons weer eens met zijn nieuwe post op Instagram, we konden het jullie niet onthouden! Stylebook via Justin Bieber post zichzelf als vrouw op Instagram.

https://www.instagram.com/p/BhvC5O1Da-6/?taken-by=justinbieber

Mode Week! Al het modenieuws in een oogopslag

De belangrijkste krantenkoppen van vandaag:

Elle over voeding: Beschuit Dieet

In Elle van deze week staan “7 kilo in 7 dagen: het beschuitdieet zou je helpen om in recordtempo af te vallen” en “Van lichtroze naar roze: zo zien frisse denim jasjes er in de zomer uit”. Meer nieuws van deze week:

FIV Magazine over Michael Michalsky’s nieuwe boek

De FIV Magazine blog bericht over “Michael Michalsky: Let’s Talk Style – The Book” en “Models, Agencies and New Campaigns | News from Los Angeles” . Meer nieuws van de blog:

Promiflash over de nieuwe Instagram-trend ‘sink pose

Deze week op Promiflash, artikelen zoals “Serieus? De zinkhouding is de nieuwe Instagram-trend” en “Je persoonlijke weekendhoroscoop: zo zal je weekend eruitzien” . Meer van de blog:

Vogue on Food: de trend van het jaar “De Levantijnse keuken

Opwindend nieuws uit Vogue deze week, bijvoorbeeld “The Wearness: Three fashion insiders launch platform for sustainable fashion (and more)” en “The food trend of the year is called ‘Levant cuisine'”. Meer nieuws van deze week:

Harper’s Bazaar over de nieuwe H&M collectie

Daarentegen bericht Harper’s Bazaar deze week over “Pasta maakt je gelukkig. Pasta met courgette nog gelukkiger. Een recept” en “Voor hun tijd! Dit is de nieuwe H&M Conscious Exclusive Collectie” . Meer krantenkoppen van de week:

Fashion Insider over de mannenmode trend 2018

Nieuw van Fashion Insider deze week is onder meer “Menswear 2018: Cool & Casual wordt het thema” en “Underwater predation” . Meer social media nieuws:

Stylebook onthult Justin Bieber’s Instagram foto

Deze week heeft Stylebook onderwerpen als “Eindelijk zon! Dit zijn de kleren die we nu nodig hebben” en “Jella Haase heeft gemengde gevoelens over selfies” . Nieuwe onderwerpen van de week:

L’Officiel naar Desigual

De L’Officiel blog van deze week gaat over “Hoe Desigual Internationale Vrouwendag viert” en “De nieuwe lentecampagne van Calvin Klein draait om familie”. Updates en nieuws van de blog:

Instyle

Deze week in Instyle, onder andere, “Serieus? De zinkhouding is de nieuwe Instagram-trend” maar ook “We weten al welke sandalen je deze zomer gaat dragen” . Nieuwe artikelen, krantenkoppen en trends:

Flair Magazine Bloemenfeest

Nieuwe artikelen en berichten van Flair Magazine deze week zijn onder andere “Tijdloze klassiekers in Bast” en “Top Tien Looks: Bloemenfeest” . Meer krantenkoppen van de week:

Vriendin vindt de juiste beha voor iedereen

Deze week heeft Freundin interessante onderwerpen zoals “De juiste beha voor elke vrouw” en “Deze ondergoedfouten moet je vermijden” op de blog. De berichten en meer tips zijn hier te vinden:

Grazia aan Justin Bieber’s ex Selena Gomez

Nieuwe koppen van Grazia deze week zijn “Catch of the Day: De perfecte witte jeans voor de zomer!” en “Meghan Markle, Selena Gomez en co.: Hoe stijl je de hotste trends van de sterren”. Meer krantenkoppen: