“Knäcke & Fett”: De modeshow in Bonn

“Knäcke & Fett” – De modeshow bij de Lagerfeld-tentoonstelling in de Bundeskunsthalle in Bonn bracht modegeïnteresseerde gasten uit de omgeving en modeliefhebbers die speciaal voor het evenement waren afgereisd, afgelopen weekend in vervoering. Op zaterdag vond de modeshow onder leiding van modeontwerper Chang13 van #HOUSEOFCHANG plaats in de grote zaal naast de foyer van de Bundeskunsthalle. Ons CM Models-team was ter plekke om onze modellen te ondersteunen, die voor verschillende jonge ontwerpers over de catwalk liepen en ongewone mode presenteerden. Michelle heeft de meest opvallende indrukken van de avond voor u samengevat.

Opvallende prints, ongewone snitten: De modeshow begint

De Bundeskunsthalle in Bonn is al druk bezocht als ons CM Models-team de hoofdingang bereikt. In de foyer hebben de verschillende jonge ontwerpers stands ingericht met hun nieuwe collecties. Felle kleuren, opvallende prints en ongewone snitten trekken de aandacht van de gasten. De muziek schalt al uit de grote zaal naast de foyer. 18:05 uur, de modeshow is al begonnen. We mengen ons discreet onder de verbaasde toeschouwers. De modellen zweven over de catwalk met hun haar opgestoken in een “Marie Antoinette” look. De catwalk begint op de eerste verdieping, de modellen lopen de brede trap af en poseren behendig voor de fotografen. Na een korte pauze lopen de modellen een geconcentreerd rondje door de zaal. De outfits zijn buitengewoon. Van zomerse, kleurrijke outfits in karakteristieke snits, over badmode gecombineerd met grove schoenen, tot glanzende avondjurken in transparante stoffen. Glamoureus en adembenemend, vinden wij.

Karl Lagefeld Fashion Method- De mode van de 20ste & 21ste eeuw

Bonte jassen en jurken in veelkleurige tinten roze en rood, maar ook mengsels van camouflage- en bloemmotieven trekken alle blikken naar zich toe. Een cape met “Karl Lagerfeld” erop gedrukt als verwijzing naar de Karl Lagerfeld Fashion Method tentoonstelling veroorzaakt applaus uit het publiek. Karl Lagerfeld is een van DE modeontwerpers van zijn tijd, een icoon van de modegeschiedenis. De Bundeskunsthalle in Bonn belicht de carrière en de collecties van dit uitzonderlijke talent en vertelt een deel van de modegeschiedenis van de 20e en 21e eeuw. Onze modellen stappen professioneel over de catwalk, geen uitdrukking wordt vervormd, de camera’s van de gasten en fotografen flitsen onophoudelijk.

De ontwerper op de catwalk

Ongebruikelijke snitten en ontwerpen, gecombineerd met een buitengewone presentatie op gevarieerde muziek, fascineren het publiek. Als bekroning van de show presenteren modeontwerper Chang en de jonge ontwerpers zich samen met de modellen op de catwalk. Applaus galmt door de zaal, Chang maakt zijn ronde met zijn mobiele telefoon en schiet een selfie video. Zijn ogen stralen, hij is trots op de geslaagde modeshow. Dat kan hij ook zijn, daar zijn we het over eens! De gasten stromen de hal uit in de foyer en begeven zich naar de stands van de ontwerpers. “Knäcke & Fett” is een compleet succes! De modellen hebben hun einde van de dag verdiend, maar voor Chang, de jonge ontwerpers en de gasten is de avond nog lang niet voorbij. Ons CM Models team gaat backstage, onze modellen moeten gevierd worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie