Mannenmodellen: September Update + Nieuwe gezichten Ben, Jonathan & Julian

De zomer is voorbij en het nieuwe herfstseizoen gaat van start. Dat betekent nieuwe modellen en een paar die naar het buitenland gaan. Vandaag hebben we een paar modelmappen voorzien van nieuwe fotoseries, dus hier is een update voor jullie! We hebben ook drie nieuwe mannen aan boord: Ben, Julian & Jonathan. We ontmoetten Ben voor het eerst bij de casting voor onze modeshow op de Berlin Fashion Week, Jonathan werd gescout tijdens het winkelen – Hier zijn alle updates van de week!

Je kunt alle jongens hier vinden:

Ben – Casting, Fashion Week, Jobs!

We hebben Ben voor het eerst ontmoet bij de casting voor onze modeshow tijdens de Berlin Fashion Week. Slim, internationaal en recht van de startbaan naar zijn eerste baan! Het gaat zo snel dat we net de eerste foto’s van hem online hebben. Welkom bij CM: Ben!

Jonathan – Bij toeval op straat ontdekt

Dat is hoe het kan werken! Je gaat winkelen en voila, je bent ontdekt als een opkomend model. Dat is precies wat er met Jonathan is gebeurd en nu hebben we de eerste foto’s online.

Julian – Charming Man

Julian had zijn eerste opdracht direct na de casting – een bruidsreportage in het mooie Frankrijk, samen met onze Emilie. Nu kan je Julian online vinden, op het mannen bord!

Pasja – Laatste dagen in Berlijn

Een speciale “tussen haakjes” gaat vandaag naar Pasha! Want binnenkort is het tijd voor onze Pasha & onze Pamela (droompaar) om terug te gaan naar Australië. Het was een geweldig jaar met jullie in Berlijn! We kijken echt uit naar onze laatste klussen samen in Berlijn en daarna, let’s rock Australia! Je kunt nu nieuwe foto’s online vinden!

Je kunt alle jongens hier vinden: