Milaan Fashion Week: Lente/Zomer 2021 – De beste shows en ontwerpers

Modeweek Milaan: Lente / Zomer mode – Italië staat voor mode als geen ander land! Daarom is er geen reden voor Milaan om de Fashion Week over te slaan. Dit jaar was alles een beetje anders, net als in de zomer. Bijna alle shows zonder publiek, van Armani tot Dior tot Hermès en Versace. Vorig jaar stond Linn op de catwalk voor Dolce & Gabbana en wij waren er live bij, dit jaar in ieder geval virtueel. Welkom bij Fashion Week Milan. Na de hoogtepunten van Harper’s Bazaar, hier zijn de individuele shows! Hier kunt u alle data van de Milan Fashion Week terugvinden.

Het beste van: Versace, Dolce, Gabbana & Moschino

Heb je geen zin om alle video’s afzonderlijk te bekijken? Bekijk deze Harper’s Bazaar round-up van de belangrijkste shows, inclusief hoogtepunten van Versace’s onderwateravontuur, Dolce & Gabbana’s eerbetoon aan Sicilië en Moschino’s couture poppenshow.

Milaan Stad

Meerdere keren per jaar komt de internationale modewereld bijeen in Milaan. Met korte vliegafstanden naar Parijs, Londen en Berlijn, een van de hoogtepunten in Europa.

Instagram! Je kent waarschijnlijk de kathedraal van Milaan. Als je gaat winkelen in de stad, kun je het niet missen. In Milaan vind je de haute couture niet alleen in de grote winkelstraten. Het is altijd de moeite waard een kijkje te nemen in de kleine steegjes, waar u ook Armani, Dior, Hermès & Co. vindt.

Hoogtepunten in Milaan

Giorgio Armani, Hermès, Dior – video’s zeggen meer dan 1.000 woorden! Hier zijn de hoogtepunten van de lente-zomer collecties. Te beginnen met Armani, zoals alle shows dit jaar, met weinig of geen publiek. Het is goed voor de mode, het is op de voorgrond als nooit tevoren.

Giorgio Armani

BOSS

Dior

Fendi

Hermès

Jil Sander

Max Mara

Valentino

Ken je het al?

Twee ontwerpers die je moet zien zijn Alberta Ferretti en Raissa Vanessa.

  1. Alberta Ferretti
  2. Raissa Vanessa

Alberta Ferretti

Raissa Vanessa

Milaan: alle data in een oogopslag

Milan Fashion Week – Als een van de belangrijkste en belangrijkste internationale modehoofdsteden naast New York, Parijs en Londen, speelt mode natuurlijk een grote rol in Milaan. De shows en runways in Milaan vinden dan ook op grote schaal plaats. De aftrap is groot. Vele genodigden uit de mode-industrie komen hier vier keer per jaar bijeen om de modeweken van Milaan gretig te volgen.