Modeboetieks in Hannover, Tips & Trends – Sneaker & Co.

Modern. Chique. Hannover heeft niet alleen een beroemd nachtleven, maar ook veel mogelijkheden om uitgebreid te winkelen! Ben je er nooit geweest? Hier vindt u aanbevelingen & ideeën voor uw volgende shopping date in Hannover. Veel plezier met winkelen! Wil je meer weten over de ontwerpers achter de collecties? Interessante interviews met modeontwerpers, nieuwe collecties en backstage inzichten bij shows en modeweken zijn te vinden in FIV Mode Magazin.

Weet je het al? Top modetijdschriften

Modeboetiek aanbevelingen

Paars Modeboetiek

Ferdinand-Wallbrecht-Str. 12
30163 Hanover

Bij Purpur, is de klant duidelijk koning. U kunt zich verheugen op individueel winkeladvies en op mode en accessoires van internationale merken.

+

Benetton

Georgstr. 24
30159 Hanover

In Hannover Mitte lokt Benetton winkelend publiek met de nieuwste trends en geraffineerde snitten. De grote online winkel biedt ook een winkelervaring met een klik van de muis.

+

Schmalstieg Boetieks

Ballhofplatz 3
30159 Hanover

Ondanks zijn grootte is deze winkel van slechts 50 vierkante meter een van de modehotspots van Hannover. Naast een voormalige galerie, zijn hier interessante stukken te vinden.

+

Zero

Karmarschstraße 8
30159 Hanover

Vrienden van de online winkel Zero mogen zich gelukkig prijzen in Hannover. De stad schittert met 5 eigen winkels. Een must voor trendsetters.

+

Alekza

Podbielskistr. 111
30177 Hanover

Alekza. Mode uit Italië. Elegantie is hier thuis. Italiaanse mode voor stijlbewuste mensen.

+

Jeanish

Neue Torstraße 3
31303 Hanover

Niet alleen Ash en Belstaff zijn te ontdekken bij Jeanisch. In de boetiek zijn ook vele andere ontwerpers te vinden. Een grote selectie van mode voor hem en haar.

+

Ullis Ullikat

Smederijstraat 6
30159 Hanover

Ongebruikelijke designer mode uit Londen en Los Angeles. Ullis Ullikat zet zijn eigen trends, buiten de massaproducten van de mainstream.

+

Leonardo

Königstr. 54
30175 Hanover

Leonardo staat voor internationale herenmode. De mooiste stukken worden sinds 1984 in de Königstraße verkocht. Hoge kwaliteit is hier een must.

+

Komma

Ernst-August-Platz 2
30159 Hanover

Mode, schoenen en accessoires. Bij Comma direct aan de Ernst-August-Platz vinden zij en hij de nieuwste trends en collecties. Kom maar langs!

+

Alleen voor jou.

Lister Meile 58
30161 Hanover

Geniet van een glas prosecco of een verse latte macchiato. Bij Nur für dich vind je een feel-good sfeer gecombineerd met mode voor kledingmaten 34-38.