#Model coaching 2018: persoonlijkheid, lichaamstaal, perceptie en catwalk

Model Coaching – Eindelijk is het weer zover, onze New Faces uit heel Duitsland ontmoeten elkaar voor model coaching in Keulen. De eerste coaching in het jaar begint met drie absoluut uitstekende coaches. Met onze modelcoaching hebben wij iets unieks gecreëerd dat in geen enkel ander Duits agentschap te vinden is. Een zeer intensieve dag, bestaande uit agency skills, persoonlijkheid en expressie, ruimte nemen voor jezelf, effect op anderen, maar ook de klassieke catwalk en catwalktraining. Een opleidingsdag als deze is zeer de moeite waard, want niet alleen leer je in korte tijd veel dat je later in je werk als model kunt gebruiken, je ontmoet ook andere modellen die aan het begin van je carrière staan en met dezelfde vragen zitten en voor dezelfde uitdagingen staan. Maar geen probleem, want onze coaches Lutz Marquardt (Personality), Pravit Anantapongse (Catwalk) en Oliver Rudolph (Agency) zorgen voor zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid bij de jonge modellen.

Persoonlijkheidscoaching: Lichaamstaal en Ruimtes

Bij de training voor persoonlijkheid en karakter houdt onze bank Lutz Marquardt zich vooral bezig met het uitwerken van de persoonlijke sterke punten van elk model. Ieder mens heeft zijn eigen karakter en brengt zijn eigen vereisten met zich mee. Terwijl het ene model al absoluut zelfverzekerd is in het lopen, heeft het andere model nog geen ervaring met het lopen met hoge hakken. Anderzijds ontwikkelt het ene model reeds een emotioneel charisma dat een zeer breed scala van facetten kan vertonen, terwijl het andere model dit nog niet heeft gedaan.

Iedereen is individueel

Vooral als model is het belangrijk om in vele rollen te kunnen glijden. Het maakt niet uit of het straks een showroom is, waar je je staande moet houden tegenover een paar klanten en de modeontwerper, of de veeleisende familieshoot, waar het allemaal om één foto draait en je de hele dag dezelfde scène speelt, steeds weer, totdat de scène zit en door de klant wordt goedgekeurd. Op elke boekingsdag, is het altijd “alleen” jou! Het ontwerp en de planning van de campagne en de fotoshoot werden weken tevoren door het agentschap gedaan. Alle deelnemers aan de shoot zijn geboekt en geïnformeerd, van fotografen tot stylisten tot visagisten, PR-bureaus en videografen. Nu is het aan jou. Om zelfverzekerd aan je eerste baan te beginnen, laat Lutz Marquardt je technieken en mogelijkheden zien van hoe je jezelf waarneemt, hoe je door anderen wordt waargenomen en hoe je deze waarneming kunt beïnvloeden en controleren.

Je eigen lichaam speelt een uiterst belangrijke rol, en wij laten onze modellen precies zien hoe de technieken en methoden werken in onze exclusieve Coaching Days!

Catwalk Training: Catwalk Monster

Pravit Anantapongse is niet alleen een uitstekende coach, met zijn agentschap organiseert hij de grote shows in Duitsland. Vandaag hebben we voor het eerst Pravit Anantapongse kunnen strikken als catwalk coach voor onze modellen! Nu we het toch over winnen hebben, Parvit was een absolute winnaar voor ons! Met plezier en energie liepen we twee uur lang over de catwalk. Van de allereerste stappen, de eerste draai voor de pers tot ingestudeerde choreografieën in eenvoudige vorm. Onze modellen zouden echt kunnen bewijzen wat ze in hun mars hebben en wij, als modellenbureau, agenten en scouts, zouden eens goed kunnen kijken welk talent er in welk jong model sluimert!

Wil je model worden?

Als je meer wilt leren over model worden, kijk dan eens naar onze Model Coach Lutz Marquardt of lees meer in onze blog, Word model.

Ons model Marie Dahmen heeft al twee keer de tijd genomen om jullie vragen te beantwoorden op YouTube!

Modellen vraag en antwoord #1

Modellen vraag en antwoord #1