Modellenbureau Best Ager

Modellenbureau, Best Ager, bij ons zit je precies goed! Vooral onze Best Ager selectie is zeer fijn en nauwkeurig, voor onze klanten, uit alle mogelijke gebieden van mode tot onroerend goed, hotel, lifestyle producten, juwelen en nog veel meer, velen hebben behoefte aan een goed Best Ager model voor de presentatie van hun goederen en diensten. Daarom hebben wij voor onze klanten een kleine maar fijne selectie van zeer goede Best Ager modellen van internationaal niveau. Voor autoreclames en schoonheidscampagnes zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten voor onze klanten!

Tip! Kent u ons nieuwe reclamebureau voor gezichten al? Nu op: STIL Modellen

Wat betekent het beste Ager Model?

De term Best Ager verwijst naar modellen op gevorderde leeftijd. De definitie is niet exact, maar varieert tussen 50 en 60 jaar. Zij vertegenwoordigen een luxe levensstijl en dienovereenkomstig dure producten. Bijgevolg kan men, met de geringere concurrentie ten opzichte van 16- of 17-jarige modellen, een goede portefeuille opbouwen met gerenommeerde merken. Aangezien de concurrentie te gering is, is het de moeite waard een sollicitatie naar het modellenbureau te sturen. Want met een beetje geluk, kom je misschien op het bord.

Minimumafmetingen en eisen

Als Best Ager Model zijn de minimumvereisten en de afmetingen veel soepeler dan voor jonge high fashion modellen. Bij jou gaat het vooral om expressiviteit, professionaliteit en die bepaalde uitstraling die klanten betovert! Je hoeft dus geen minimumlengte van 175 cm voor een vrouw of 185 cm voor een man te hebben.

Beste praktijk: Milva voor VW

https://www.youtube.com/watch?v=ebKthRd6FsA

Milva voor Pantene Pro-V

Toepassing als Best Ager Model

De model sollicitatie en de model agentschap brief is niet veel anders dan die van jongere modellen. Het belangrijkste dat de modelscout van u nodig heeft in de eerste stap voor de evaluatie zijn twee tot vier supernatuurlijke foto’s, genomen bij daglicht. Zodat de model scout je helemaal natuurlijk kan zien, zonder make-up en zonder styling. Wees precies zoals je bent! Als u nu wilt solliciteren, stuur ons dan hier uw modelaanvraag als Best Ager!

Nieuw! Ons reclamebureau voor reclame & gezichten: STIL Models