Modellenbureau boven de 40 – modellenwerk in de bloei van je leven

Model worden op je 40ste? Je kunt nog steeds bij een modellenbureau op je 40ste. Het is echter een groot voordeel als u al ervaring hebt opgedaan. Bijvoorbeeld omdat je al werkt als visagist of in een reclamebureau en zelf al een of twee keer voor de camera hebt gestaan. Als je jezelf wilt professionaliseren, meer opdrachten wilt krijgen en je eigen modellenportfolio wilt opbouwen, dan is het de moeite waard om je aan te melden bij een modellenbureau.

Tip! Kent u ons nieuwe reclamebureau voor gezichten al? Nu op: STIL Modellen

Modellen boven de 40 voor fotoshoots en reclame

Er is een zeer groot aantal producten en, bijgevolg, veel klanten voor 40 jaar oude modellen. Of het nu gaat om schoonheidsproducten, reclames voor onroerend goed portals of zelfs voedsel en mode online winkels. De beroepsmogelijkheden zijn zeer divers en zo kun je je ook op latere leeftijd nog als model ontwikkelen en profileren. Vooral door de demografische veranderingen wordt de markt voor oudere modellen steeds groter, dus als je je bij wijze van spreken op je veertigste voorbereidt, kun je later nog steeds Thomas krijgen en veel verschillende klanten voor je winnen.

Degenen die reeds ervaring hebben opgedaan en al eerder in modellenbureaus actief zijn geweest, hebben natuurlijk veel voordelen, juist vanwege de zojuist genoemde demografische verandering. Steeds meer reclamespots en reclamecampagnes worden ontworpen voor een ouder publiek of een oudere doelgroep.

Als u wilt solliciteren naar een baan bij ons modellenbureau, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet! Hier vindt u alle informatie over de modelapplicatie.