Modellenbureau Engels

Een modellenbureau wordt een modellenbureau genoemd. Colloquiaal wordt in de Engelssprekende wereld de term modellenbureau gebruikt. Er zijn nog veel meer Engelse technische termen die een model zeker moet kennen.

De belangrijkste Engelse termen in modellenbureaus

Enige tijd geleden publiceerden wij op onze blog een artikel over het onderwerp “De belangrijkste termen die je als model moet kennen”. Of het nu gaat om een model casting, een fotoshoot of uw eerste bezoek aan een modellenbureau, er zijn verschillende termen die u moet kennen. Voor een gesprekje met teamleden, andere modellen, maar ook om de instructies te begrijpen, is het begrijpen van deze termen goud waard. Bekijk hier onze lijst met de belangrijkste termen.

Engels voor een internationale carrière

Als je een internationale carrière als model wilt nastreven en niet alleen in Duitse steden als Berlijn, Hamburg, München, Keulen en Düsseldorf wilt werken, maar ook wereldwijd in Parijs, Milaan, Los Angeles en Sjanghai, dan moet je zeker goed Engels leren. Omdat de Engelse taal veel deuren voor je opent. Als model moet u altijd denken aan het verbeteren van uw taalvaardigheid. Veel teamleden zijn internationaal en op een bepaald moment zul je ook op reis zijn. Daarom is het de moeite waard om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het model worden op school.