Modellenbureau vanaf 30 – Word model met 30+ jaar

Modellenbureau voor 30-plussers – Bent u op zoek naar een modellenbureau voor 30-plussers? Bij ons en andere agentschappen vind je ook je thuis als model boven de 30. Het grote verschil is de eerdere ervaring, heb je al gewerkt als model en heb je kennis, referenties en klanten om te laten zien of begin je helemaal nieuw?

Modellering van 30 met eerdere ervaring

Als je al ervaring hebt opgedaan als model op fotoshoots, voor reclamespots of zelfs modeshows, is het natuurlijk veel gemakkelijker om bij een modellenbureau binnen te komen. Veel bureaus, waaronder wij, zoeken goede modellen vanaf 30 jaar. Want op de weg van de eerste catwalk op 16- of 17-jarige leeftijd blijft niet iedereen in een modellenbureau, maar studeert, werkt in een media-agentschap of wordt op een heel andere manier arts. Niet iedereen blijft dus, en daarom is het zo belangrijk voor modellenbureaus om goede modellen te vinden vanaf 30 jaar. Want in de reclame hebben we je nodig! Voor nieuwe modecollecties, presentaties op modeshows, maar ook fotoshoots voor online shops, Instagram, videoshoots voor YouTube of tv-commercials of spots voor bioscopen. Zo zie je hoe divers het scala aan mogelijke banen is dat je op je dertigste als model kunt doen.

Modelleren vanaf 30 zonder voorafgaande kennis en ervaring

Als je op je dertigste model wilt worden en geen ervaring of kennis van de branche hebt, wordt het een stuk moeilijker! Maar dat is heel normaal en hetzelfde voor jonge modellen, want er zijn natuurlijk veel meer modellen zonder ervaring die hun droom willen verwezenlijken. Daarom is het de moeite waard om je goed voor te bereiden op deze sollicitatie. Het proces is niet moeilijk, kijk maar eens hoe je het beste kunt solliciteren bij een modellenbureau, de modellenbureau sollicitatiebrief.

Wat zijn de optimale omstandigheden voor modellen boven de 30?

Het belangrijkste is dat je een baan hebt waar je flexibel vrij kunt nemen. Als je bijvoorbeeld een spontane job krijgt voor volgende week en op dinsdag naar Parijs moet, kan het zijn dat je maandagavond al moet vertrekken. Zou je vandaag spontaan vrij kunnen nemen voor volgende week? Dat is een van de eerste belangrijke vragen, uw tijd flexibiliteit voor werkaanvragen en klanten.

Als u deze vraag met ja kunt beantwoorden, dan is de volgende stap waar u gaat wonen. Idealiter woont u in de buurt van uw agentschap of uw potentiële klant in Berlijn, Hamburg, München of Düsseldorf en Keulen. Hierdoor ben je relatief flexibel wat banen betreft en kun je ook spontaan op casting gaan, bijvoorbeeld in Berlin Mitte. Als uw woonplaats 3 uur van de volgende grote stad verwijderd is, zal het relatief moeilijk voor u zijn om van dergelijke kansen te profiteren. Dit betekent natuurlijk dat uw kansen om een baan te krijgen kleiner zijn dan die van uw concurrenten.

Het derde belangrijke punt dat u van tevoren met een ja moet beantwoorden, is motivatie.

  • Hebt u echt de ambitie om u in de loop van maanden en jaren volledig te concentreren op de opbouw van uw eigen modellenboek?
  • Zou u tijd en geld investeren om zelf nieuwe fotoseries te maken, zoals het verbeteren van uw boek?
  • Zou u tijd en geld investeren om naar een casting te kunnen gaan, bijvoorbeeld, zou u dat doen zelfs als u 10 casting zou hebben?
  • Als er een baan in het buitenland was, zou je die dan aannemen?

Op al deze vragen en meer moet je een antwoord geven, want modellenwerk bij een van de grote en gerenommeerde modellenbureaus betekent volledige toewijding als het op boeken aankomt.

Model toepassing

Als u al deze vragen met een volmondig ja kunt beantwoorden, dan zien wij uw modelaanvraag graag tegemoet. Stuur ons uw contactgegevens en uw foto’s, we kijken er naar uit. U kunt alle informatie hier vinden: