Modellenbureau voor muziekvideo’s – productie in binnen- en buitenland

Modellenbureau voor muziekvideo’s – Wij helpen uw productie om het perfecte model te vinden. Muziekvideo’s zijn geen flits in de pan, maar zijn weken, maanden en jaren aanwezig als ze succesvol zijn. Vooral door YouTube hebben muziekvideo’s een ongelooflijke levensduur bereikt die ze in het verleden niet kenden. Daarom wordt de keuze van de modellen steeds belangrijker voor veel musici en producties, aangezien het uiterlijk van de video vaak staat of valt met de hoofdrolspeler. Wij helpen u met de keuze van het model voor uw videoclip, alsook met de administratie en het reisbeheer indien de omstandigheden dit vereisen.

Model selectie en boeking voor muziekvideo’s

Stuur ons eerst uw boekingsaanvraag, met de belangrijke informatie over de productie en de publicatie. Dit omvat diverse informatie zoals

  1. Productiedatum van de muziekvideo
  2. Tijden van begin tot einde van de opname, aankomst en vertrek
  3. Artiesten en muzikanten, ook gasten
  4. Concept en taak in de muziekvideo
  5. Publicatie en speciale functies (extra’s voor tv, tijdschriften, Instagram, Youtube, enz.)
  6. En nog veel meer

De boekingsaanvraag wordt dan ontvangen door ons modellenbureau. Een van onze experts zal de reserveringsaanvraag in behandeling nemen. U ontvangt uw feedback binnen een zeer korte tijd. Afhankelijk van hoe gedetailleerd de informatie was, met vragen of direct met suggesties voor de productie. Het is belangrijk dat u alle informatie van tevoren verzamelt om een snel en soepel boekingsproces te garanderen.

Ons modellenbureau zorgt niet alleen voor de selectie van modellen voor een videoclip, maar ook voor de volledige productieplanning, dat wil zeggen hotels, reizen en natuurlijk de briefings. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw videoclip terwijl wij op de achtergrond de touwtjes in handen houden voor uw artiesten.

Productie van muziekvideo’s

Muziekvideoproducties zijn meestal zeer duur en complex. Alles moet binnen één dag op zijn plaats staan, het hele productieteam is gepland, de locatie en de apparatuur. Van 8 uur ’s morgens tot 7 uur ’s avonds, bijvoorbeeld, moet elke scène in kannen en kruiken zijn, zodat er niets hoeft te worden nagemaakt. Natuurlijk, dit vereist absolute professionals als modellen, geen amateur acteurs. Daarom wenden veel productiemaatschappijen en muzieklabels zich tot modellenbureaus om professionele acteurs voor muziekvideo’s te vinden.

Zodra de schijnwerpers aangaan en de cameraman om actie vraagt, begint de actie. Nu moet elke beweging kloppen, emoties, gezichtsuitdrukkingen en gebaren. Alles moet samenspelen, plus de muzikant en natuurlijk soms de band. Al deze gezichtsuitdrukkingen en emoties moeten harmoniëren en bij elkaar passen. Het model moet ook een opgewekte uitstraling en positieve energie hebben. Als een modellenbureau, zorgen wij voor dat alles voor uw muziekvideo productie.

Reisplanning en -beheer voor muziekvideo’s

Voordat je het vraagt, moet ik zorgen voor hotels, vluchten, treinen en taxi’s? Nee, natuurlijk zorgen wij als management ook voor alle verbindingen met de productie, heen en terug. Zodat u zich volledig kunt concentreren op uw muziekvideo productie, zoals zojuist beschreven. Als modellenbureau boeken wij de juiste tickets en zorgen wij ervoor dat onze modellen idealiter de dag ervoor al op locatie zijn, zodat de volgende dag alles, van styling tot make-up, in orde is. Op die manier verliest u geen tijd en kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit van uw eindproduct helemaal in orde is.

Vragen over boekingsmodellen

Als u nog vragen heeft over het boeken van modellen voor uw muziekvideo, kunt u te allen tijde contact opnemen met ons team. Wij zullen u helpen met onze expertise en ervaring om het perfecte model voor uw video shoot te vinden.

Contact en inlichtingen

Neem nu contact met ons op en wij zullen u helpen met het zoeken naar een model. Hier vindt u alle belangrijke contactgegevens