Canada Goose Video’s: Wintermode, winkels, samenwerkingen en interviews

Canada Goose – Gespecialiseerd in jassen en nu ook in schoenen, biedt Canada Goose de perfecte uitrusting voor elk winteravontuur waarvoor geen oncomfortabel weer bestaat. Hoewel de prijzen in de hogere klasse zijn, is er werkelijk niets mis met de kwaliteit. Het concept is immers gebaseerd op het beklimmen van de Mount Everest. Het wintermerk presenteert zich ook op de catwalks van de modewereld en heeft sterke samenwerkingen. Meer hierover en over hoe zo’n jas wordt gemaakt, lees je hier Alles over het merk: Canada Goose.

Modeshow: Looks voor jong en oud

Bij Canada Goose kom je ook modeshows tegen, of het nu gaat om een collectie voor kinderen of voor volwassenen.

Herfst / Winter Outfits Dames en Heren

Krijg een indruk van de 2017 herfst/winter collectie gepresenteerd tijdens de Fashion Week in Tokyo.

Jeugd- en kindercollectie: Met Choreo op de catwalk

Choreografe Jade Jager Clark en jonge modellen en dansers van 6 tot 14 jaar van haar Hip Hop Academy werkten samen met Canada Goose om hun jeugd- en kindercollectie 2014 te presenteren.

Samenwerkingen: Mode en muziek

of “gewone” samenwerkingen met andere kledingindustrieën of in een muziekvideo. Canada Gooses neemt alles wat ze kunnen krijgen onderweg.

Canada Goose x Wings and Horns

“The Decade Parker”, zoals de jas heet, is gemaakt in samenwerking met Wings and Horns.

Canada Goose als onderdeel van een muziekvideo

In een videoclip van Pressa en Tory Lanez zijn stukken van Canada Goose verwerkt als onderdeel van een samenwerking.

Commercials: Niet alleen jassen, maar ook schoenen

Ondertussen produceert Canada Goose niet alleen winterjassen van hoge kwaliteit, maar ook schoeisel van goede kwaliteit.

De collectie voor warme voeten

Extreme weersbescherming is nu niet langer voorbehouden aan het bovenlichaam, maar is beschikbaar van top tot teen.

Interviews: Partner en ondernemer

Dicht bij de geschiedenis en ideologie van het merk dat luxe winterjassen verkoopt.

Laurie Skreslet en David Reiss over hun ontmoeting

Laurie Skreslet wilde de Mount Everest beklimmen, en hij had steun nodig. Zo ontmoette hij de oprichter van Canada Goose, David Reiss, in wie hij zijn partner vond. Het resultaat was de Skreslet Parker.

Kevin Spreekmeester trots op Ambassadeurs

Senior Vice President in Marketing bij Canada Goose, Kevin Spreekmeester, over de Ambassadeurs.

Inzichten: productie en opslag

Hier krijgt u bijzondere indrukken van de productie en een unieke winkel die waarschijnlijk nergens anders ter wereld te vinden is.

Zo worden de jassen gemaakt

Spencer Orr, hoofd ontwerp en koopwaar, laat ons zien hoe de Canadese jassen worden gemaakt en hoe je een vervalsing kunt herkennen.

Een winkel op het volgende niveau

In de nieuwe Canada Goose winkel kun je de winterjassen aan de tand voelen. Naast het normale passen is er ook een special: een diepvriesruimte met echte sneeuw erin. Hier kun je meteen de kwaliteit testen.

Canada Goose

Canada Goose is een van de belangrijkste leveranciers van luxe kleding op het gebied van wintermode. Ze volgen altijd het motto: Made in Canada. Dit alleen al laat zien dat het merk veel waarde hecht aan zijn oprichtingsland. Daarom schrikken ze niet terug voor liefdadigheidsprojecten, waarvan ze de opbrengst uiteraard schenken aan geselecteerde organisaties of mensen in nood. meer informatie over Canada Goose, productie, projecten en meer vind je hier.

  • Canada Goose