Youngster goes TV – RTL & Sat1 Frühstücksfernsehn

We ontmoetten ons Newface model voor het eerst op een van onze open agency castings. Zijn bijzondere manier van doen betovert nog steeds iedereen op het eerste moment – het moment dat een mooie jonge vrouw de kamer binnenkomt. Met golvend, schouderlang blond haar, de onopvallende moedervlek op haar wang, ze draagt een hoed en hoge hakken. In het kort: Wow, ze wordt een model!

Nieuwkomers op tv – RTL Explosiv en Sat1 Frühstücksfernsehn

De androgyne look, het charisma en de volwassen, solide aanwezigheid – wij, het hele agentschap, waren meteen weggeblazen door het uitzonderlijke talent van het jonge opkomende model. Dit charisma, op slechts 15-jarige leeftijd, is zo bijzonder dat de media al na de eerste kleine fotoshoot verslag wilden doen van zijn talent. Deze week verscheen het eerste artikel in het jongerenblad van Der Spiegel, Bento. Daarin vertelt Calvin over zijn pad als androgyn model.

Reeds in het weekend ging de mediamarathon door en elke stap wordt begeleid door verschillende TV-stations. Twee TV producties, drie fotoshoots, weinig vrije tijd. Van de eerste shoot tot de opbouw van het modellenboek. De uitzending is te zien van 19.10. tot volgende week 26.10.2015. Voor de laatste informatie, volg ons modellenbureau op Facebook!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie