Düsseldorf / Keulen Casting 29.10. – @ NRW, Studio CM Model Casting: Solliciteer!

Onze CM Model Casting Tour stopt in Düsseldorf, bij een van onze favoriete fotostudio’s! Met een van onze favoriete fotografen! Fotostudio, fotograaf, het enige wat nog ontbreekt is onze model scout en misschien jij! De casting voor modellen in Düsseldorf en Keulen! Als u er al een tijdje over denkt om model te worden, in Düsseldorf of in andere steden in Noordrijn-Westfalen zoals Dortmund, Bochum of Keulen, dan is dit dit jaar misschien uw kans. Alles over de casting, de aanmelding, de uitnodiging en tips voor uw castingvoorbereiding vindt u hier. Misschien zien we je in Düsseldorf op 29 oktober.

Model Casting Düsseldorf: Schrijf je nu in!

Model Casting Düsseldorf – We zijn terug! De eerste CM Casting Tour na lange tijd en natuurlijk zijn Düsseldorf / Keulen daar een onderdeel van! Na 18 maanden, eindelijk de kans voor jonge modellen om zich live te presenteren voor ons modellenbureau. Modellenwerk op de leeftijd van 15, 16, 17, de perfecte start om je voor te bereiden op het leven als model naast school. Want in een internationaal modellenbureau werk je niet alleen thuis, maar ook in veel andere steden. Met de juiste kwalificaties kunt u zelfs internationaal werken in steden als Parijs, Milaan en Londen en bij modeweken.

De eerste stap? Je sollicitatie! Om alles gemakkelijk te maken, kun je hier direct online solliciteren, met slechts een paar details, een paar foto’s en natuurlijk alles veilig verzonden naar onze model scout. Wij zien uit naar uw sollicitatie, misschien zelfs een uitnodiging en een nadere kennismaking. Uw kans op een live casting, na 18 maanden, in Düsseldorf!

Uitnodigingen en 3G-regel – Om te voorkomen dat 20, 30 of zelfs 50 mensen plotseling bij elkaar komen, maken we een kleine voorselectie. Dit is hoe uitnodigingen worden verstuurd, met individuele data. #staysafe

Toepassing gieten

Je castingaanvraag is heel eenvoudig, alles wat we van je nodig hebben zijn wat contactgegevens, informatie en natuurlijke foto’s van jou, zonder styling of make-up. Dat klopt, je hebt geen professionele foto’s nodig! Wij vinden het het beste om eenvoudige mobiele telefoon foto’s te maken met een vriend of je ouders. Zorg ervoor dat je daglicht gebruikt en wees natuurlijk. Dit zal je de beste kans geven om later een baan te krijgen bij een gieterij.

We kijken uit naar uw sollicitatie!

 • Uw contactgegevens
 • Natuurlijke foto’s (gewoon met de mobiele telefoon)
 • Beveiligde transmissie (SSL gecodeerd)

Toepassing

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Gietprocedure in Düsseldorf

  Model worden in Düsseldorf – Wil je van Düsseldorf naar de grote catwalks en shootings van deze wereld, in Berlijn, Parijs en Londen? Dan is de allereerste stap de introductie bij het modellenbureau! Ook bij latere e-castings & live castings, of het nu gaat om een fotoshoot, een reclamefilm of een modeshow, draait het allemaal om de introductie. Ook hier is de allereerste stap natuurlijk natuurlijkheid. Na uw aanmelding wordt een kleine voorselectie gemaakt voor deze casting, zodat er maar een paar mensen tegelijk ter plaatse zijn.

  Duur

  De casting zelf duurt tussen 5 en 15 minuten, afhankelijk van hoeveel ervaring je al hebt als model, hoe oud je bent en welke mogelijkheden je momenteel hebt (zoals school, studie, opleiding, net afgestudeerd,…). Want in een internationaal modellenbureau gaat het niet alleen om banen in Düsseldorf, maar natuurlijk ook om banen in andere steden, van Hamburg tot Parijs. Daarom wordt er veel gepland en wordt er wat meer tijd ingecalculeerd voor het gieten van mijn Orden.

  Het gieten zelf gaat dus relatief snel! Je hoeft niet een hele dag te plannen voor een modellen casting.

  Presentatie, afmetingen en Polaroids

  Zodra we beginnen, stel je jezelf voor, vertel je ons over jezelf, wat je doet, misschien je hobby’s, talen en dan hebben we een klein gesprekje met je. Wij nemen ook uw maten op en maken een of twee foto’s, rechtstreeks van onze modelverkenner. Na 15, maximaal 20 minuten, ben je klaar met je casting. Zo makkelijk is het om jezelf voor te stellen aan CM Models. Als je zin hebt om te solliciteren, solliciteer dan en wacht op de feedback!

  Tip! Aan het eind hebben we 9 eenvoudige tips over hoe je je perfect kunt voorbereiden op je model casting.

  Onze kleine CM model richtlijn voor afgietsels:

  1. Natuurlijk voorkomen
  2. Geen make-up
  3. Geen styling (outfit, juwelen)
  4. Eenvoudige outfit – zwart shirt/topje, broek en schoenen
  5. Korte introductie – naam, woonplaats, leeftijd, hobby’s, talen, …
  6. Heb je al ervaring? Toon uw modellenportefeuille
  7. Rennen – Little Catwalk
  8. Polaroid – Natuurlijke foto’s van de model scout
  9. Geintje.

  PS: Vergeet niet te glimlachen!

  Adres en datum: Uitnodigingen

  Wegens de huidige situatie sturen wij de individuele data en het exacte adres aan de geselecteerde modellen afzonderlijk toe. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen de grootst mogelijke veiligheid heeft en dat er niet te veel mensen tegelijk op locatie zijn.

  • Individuele uitnodigingen voor een afspraak
  • Adres + datum met uitnodiging

  Uw eerste bezoek aan Düsseldorf? Veel mensen willen op 15- of 16-jarige leeftijd model worden. Welkom in de stad!

  Buiten de castings en de jobs om, is Düsseldorf zo mooi!

  9 eenvoudige tips voor de voorbereiding

  Zoals beloofd, hier zijn negen eenvoudige tips die je zullen helpen je voor te bereiden op je auditie. Van de outfit naar het doel: natuurlijkheid en zelfvertrouwen. Of het nu Düsseldorf of Londen is, met een goede voorbereiding zul je nog meer zelfvertrouwen hebben bij de casting!