GAP Video’s: Truien, jeans & gelijkheid

GAP – een merk voor stadsmode met een Amerikaanse geest. De GAP-truien met de merknaam erop gedrukt zijn waarschijnlijk het bekendst. De online winkel heeft mode voor alle generaties, van jeans voor heren of dames tot babykleding. Hier vindt u de promotievideo’s van de zomercollectie, die u laten kennismaken met de stukken voor volwassenen, tieners en kinderen. Gevolgd door spots over merkimago’s die gaan over actuele onderwerpen als behoud en diversiteit.

Zomer voor alle generaties

Voor de zomercollectie presenteert GAP zomerse gevoelens met eenvoudige stijlen. De mensen werden gefilmd voor een witte achtergrond. Daarom ligt de nadruk op de persoon en zijn activiteit of behoeften. De witte achtergrond biedt ruimte om de vrijheid van de zomer individueel vorm te geven, zoals u dat wilt – bijna als een wit canvas. Dit maakt de titel van de advertentie “Vrijheid van de zomer” bijzonder duidelijk.

Zomercollectie: heldere kleuren

De zomercollectie voor volwassenen verschijnt in felle kleuren. De kleding is geschikt voor elke activiteit afzonderlijk voor elke persoon. Het biedt volop gelegenheid voor hobby’s als zwemmen en dansen, maar ook muziek. De commercial weerspiegelt ook de diversiteit van het label: de modellen zijn van verschillende leeftijden en worden getoond in verschillende levensfasen, zoals een zwangere vrouw.

Tienercollectie: Avonturen met Batikpatronen

Voor avontuurlijke tieners is er de GAP Teen collectie met monochrome stijlen en vooral batik stukken. Zomerplezier met vrienden is hier het hoofdthema. De kleren worden gepresenteerd door enkele tieners die in een groep met een winkelwagentje spelen.

Kindercollectie: kleurrijk plezier voor elke dag

Kleurrijke batik shirts worden gecombineerd met praktische basics die zorgen voor veel plezier voor de jongere generatie. Met GAP zijn kinderen perfect gekleed voor de meest uiteenlopende zomeractiviteiten. Het maakt niet uit of ze tafeltennissen, ijs eten of surfen, het gaat allemaal om het kind.

Reclames: Lente en activisme

Voor de voorjaarscampagne heeft GAP verschillende video’s uitgebracht over sociale kwesties. Het merk wil oplossingen voor deze problemen in zijn werk integreren. Respect en inclusie zijn erg belangrijk voor hen.

Voor de natuur: “Generatie Goed

De natuur is ook belangrijk voor GAP. Het wordt geholpen door minder afval, minder waterverbruik, minder uitstoot en betere materialen voor elke generatie. Op die manier bevorderen zij de “GENERATION GOOD” in de lentecampagne. Natuurbehoud is brandend actueel en moet plaatsvinden voor alle generaties – en GAP zet zich hiervoor in.

Voor de mensen: Individuele Anthem

In deze clip wordt getoond dat GAP kleding aanbiedt voor afzonderlijke gebieden van het leven door middel van een diverse selectie van modellen. Wij vinden het allemaal leuk om ons in reclamecijfers te bevinden en ook om platforms buiten de mainstream aangeboden te krijgen. Met het streven naar meer diversiteit volgt GAP ook de lijn van grote merken als Calvin Klein en Tommy Hilfiger.

https://www.youtube.com/watch?v=JZWl6wJfzKs

Voor tieners: De volgende generatiekloof

In deze clip, ligt de focus op de jongere generatie. In de video zijn verschillende jongeren te zien die hobby’s beoefenen en daarbij de kleding showen. De campagne “Next Generation Gap” staat vooral voor het verlangen van jongeren naar verandering. Of het nu gaat om diversiteit, milieu of individualiteit, GAP wil deze kloof ondersteunen.

Merken zoals GAP: Puma & Ralph Lauren

Hier hebben wij een lijst van soortgelijke merken samengesteld of u kunt een kijkje nemen in onze lijst van modemerken waar u alle grote labels in één oogopslag kunt zien.

Puma Video’s: Sport Mode, Sneakers & Winnie Harlow

Het merk werd opgericht in 1948 en werd toen vooral populair in de wereld van de sportartikelen. Het gamma strekt zich uit van sneakers en rugzakken tot trainingspakken. Het merk brengt elk jaar nieuwe collecties schoenen voor mannen en vrouwen uit. Deze worden vaak uitgebracht in samenwerking met beroemde VIP’s. Wij tonen u collecties van Puma in samenwerking met bijzondere sterren zoals Bebe Rexha, Kingsley Coman en Winnie Harlow. U kunt ook meer te weten komen over de geschiedenis van de klassieke Suede collectie.

Ralph Lauren: Poloshirts, overhemden en truien

Ralph Lauren heeft bereikt wat bekend staat als de “Amerikaanse Droom”. Als zoon van vluchtelingen uit Wit-Rusland met onbeduidende baantjes, heeft hij een imperium en een fortuin van bijna 6 miljard dollar opgebouwd. Hij werd bekend door zijn polo-collectie en sindsdien heeft het merk in elke sector furore gemaakt. Het label verkoopt nu kleding voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Er zijn ook huishoudartikelen, accessoires en parfums.

Mode merken: Lijst

Ben je enthousiast over V en wil je meer merken leren kennen? Neem dan een kijkje in onze XXL-gids en maak kennis met ’s werelds beste modemerken.

Extravagante haute couture. Verfijnde prêt-à-porter. Fijne sportkleding en innovatieve accessoires. s Werelds meest luxueuze modemerken verrukken elk jaar miljoenen mensen en modeliefhebbers met hun exquise collecties. Zij kamperen voor de winkels om de speciale gelimiteerde oplage mee te pikken, staan in de straten van Parijs tijdens de felbegeerde Fashion Week en zitten met grote ogen voor de TV’s om de nieuwste en hipste runway shows te zien. Hier is de ultieme modemerken gids.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie