Keulse Showroom – Modeshow, netwerken en borrelen

Gisteren kwamen de mode- en mediawereld rond ons agentschap en onze partners bijeen in de Kolonaki Lifestyle Store voor de exclusieve en eerste Cologne Showroom. De nieuwe lente-zomercollectie van het Atheense label BSB werd gepresenteerd met modellen van ons modellenbureau – want wij zorgen ook voor de planning en organisatie van modeshows. Als modeshowbureau wilden we een kleine, fijne ronde van klanten, fotografen, modellen en medewerkers van ons team bij elkaar brengen! Van het extra uitgebreide kapsel tot de koele longdrink, van Russian Standard, Whitley Neill, Fever Tree en SanMiguel, alles was aanwezig voor de genodigden. Bloggers, fotografen, media ondernemers, ontwerpers, ze waren er allemaal! De toegang was om 19.00 uur, niet ver van de Keulse Friesenplatz, etra met rode loper en de beste beveiliging van Keulen. Kom bij elkaar!

The Boutique Fashion Show met CM Models

Foto’s van het evenement – modeshow, mode & modellen

Bekijk alle foto’s hier: Het evenement – Foto’s door Michael Vanya

Bekijk alle foto’s hier: Het evenement – Foto’s door Michael Vanya

Terwijl de modellen zich opmaakten op de tweede verdieping van de Lifestyles-winkel, in de beauty & hair-ruimte, konden onze gasten genieten van muziek en koele drankjes van de barman op de benedenverdieping. Met dank aan onze partner en Russian Standard & Whitley Neill voor de geweldige creaties aan de bar, op de aangename house beats van de DJ. De eerste gasten arriveerden al vroeg, verschillende mensen, vrienden en partners uit de industrie. Naast fotografen en regisseurs, modellen, redacteuren, clubeigenaars, professionele boksers, jonge ondernemers, zangers, presentatoren, en nog veel meer. Een bonte mengeling van mensen uit de Keulse mode- en mediawereld.

De modeshow in de winkel in Kolonaki bestond uit drie vluchten over de nieuwste combinatiemogelijkheden van de lente-zomercollectie van BSB. Eerst presenteerden we een casual strandlook met zeven catwalkmodellen, vleugjes seventies, lichte vintage stoffen en nonchalante accessoires. In de tweede run presenteerden de modellen een sportief-chique stijl aan het showroompubliek, met opvallende kleuren, lettertypes en patronen. De derde reeks toonde vervolgens aan dat BSB ook heel elegant kan zijn, met avondkledij. Een speciaal woord van dank gaat ook uit naar de gastheer van de avond, Horst Wenzel, Flirt Coach, en naar de geweldige make-up door die maske! Jurk en haar door Kolonaki (Panagiota & Saki). De nieuwe collectie is nu trouwens verkrijgbaar in de nieuwe Kolonaki winkel (Spichernstraße 6, 50672 Keulen).

der-weg-zur-modemetropole-modelagentur-modelagent-interview-stephan-czaja-zeitung-koelner-ksta-stadtanzeiger-kaffee

Gasten & bezoekers in de SNAPCUBE fotobox

Veel dank aan SNAPCUBE voor de fotobox die het evenement voor alle gasten op foto vastlegde! Bekijk alle foto’s hier: Bezoekers en gasten – De Photobox

Bekijk alle foto’s hier: Bezoekers en gasten – De Photobox

Modeboetiek, café lounge, haarstyling, schoonheid – alles in één

De locatie in Kolonaki was perfect voor deze nacht! Absoluut exclusief en hoogwaardig, een echte blikvanger voor alle gasten en een echt modehoogtepunt in de Rijnmetropool. Op 2 verdiepingen nodigt de lifestyle store zijn gasten uit om te blijven hangen en te genieten. Van espresso in de bar, tot de nieuwe collectie in de boetiek, tot kapsels en make ups. Het was een geweldige samenwerking en een geweldige showroom, met een stijlvolle modeshow. Onze dank gaat ook uit naar onze choreograaf, het mannelijke model Marcel Valentino. Natuurlijk ook aan alle persvertegenwoordigers, van de Kölner Stadtanzeiger, Stern.de en het online modetijdschrift FIV. In de komende dagen zullen we meer foto’s en video’s van de avond publiceren. Wij kijken nu al uit naar het komende seizoen met u.

Perscommentaar (online): Voorjaars- en zomermode trends in de “1e Keulse Showroom” / Kölner Stadtanzeiger.

Ook in blogs, onder andere: Mode-evenement in Keulen door Kolonaki en CM Models / 5 Candies A Week

modenschau-rueckblick-bsb-fashion-kolonaki-lifestyle-store-models-koeln-mode-werbung-pr-event (78)

Alle partners in een oogopslag – organisatoren, outfit, styling & sponsors

modenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-kolonaki-lifestyle-store-mode-boutiquemodenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-logo-cocaine-models-modelagentur-deutschlandmodenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-logo-snapcube-fotobooth-mietenmodenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-logo-bsb-fashion-italienmodenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-logo-russian-standard-vodka modenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-logo-whitley-neill-jinmodenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-logo-die-maske-koeln-make-up-stylingmodenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-logo-fashion-interview-mode-online-magazin-app-tabletmodenschau-koeln-duesseldorf-cologne-showroom-offizieller-partner-logo-fashion-guide-mode-magazin