London Fashion Week: Lente/Zomer 2021 – De beste shows & ontwerpers

Fashion Week London: Spring/Summer Fashion – Londen is synoniem met jeugd, kleur, levendigheid en innovatie in de modewereld, en deze energie gaat zelfs door in het midden van een lockdown. Bekijk de beste looks van de London Fashion Week dit seizoen om deze creatieve veerkracht te benadrukken. London Fashion Week is weer terug. Ook al presenteren sommige ontwerpers hun modeshows buiten het schema om of voegen ze hun mannen- en vrouwenshows samen, de sfeer blijft hetzelfde: geweldige mode. Bekijk hier wat onze favoriete Britse ontwerpers in petto hebben voor Lente 2022!

Londen Stad

In de moderne hoofdstad van Groot-Brittannië zult u veel mooie en extravagante dingen zien. Geen wonder dat de stad de thuisbasis is van de Britse koninklijke familie. Cultuur, luxe en mode zijn overal waar je kijkt. Laat u inspireren door de charme en stijl van Londen.

Hier krijg je een overzicht van Londen:

Hoogtepunten in Londen

Creatieve shows en duurzame ontwerpen – Het is goed om te zien dat duurzaamheid gemeengoed is geworden en dat veel merken de traditionele “seizoenen” achter zich hebben gelaten. Sommige ontwerpers hebben mannenkleding aan hun voorjaarscollecties toegevoegd, en ook ontwerpen voor mannen en vrouwen zijn een groeiende trend. Hier zijn acht catwalk- en presentatiehighlights van een sobere, meer ontspannen modeweek.

Max Zara Sterck

Marrknull

Bmuette

Edward Crutchley

OqLiq

N Palmer

Rowena Meghan

Anna Mason

Ken je het al?

Twee ontwerpers die u niet mag missen zijn Paul Costello en Karina Bondareva.

  1. Paul Costello
  2. Karina Bondareva

Paul Costello

  • Paul Costelloe opende zijn atelier om zijn nieuwe ontwerpen voor te stellen en de deskundigen een inzicht te geven in zijn creaties.

Karina Bondareva

  • De winnares van de Vogue Met Gala-wedstrijd, Karina Bondareva, presenteerde in haar slotshow kunstig gemaakte, fantastische ontwerpen waarin lucifers, papier, knopen van klei en andere ongewone materialen waren verwerkt.

Londen: alle data in een oogopslag

London Fashion Week – In de straten van Londen zie je overal mensen in kleren van grote ontwerpers, of het nu in Regent Street is of in de straten van Soho. De Londense modeweek is niet anders. Samen met de modeweken in New York, Parijs en Milaan is het natuurlijk een van de grootste vier in de modewereld. Hier vindt u alle belangrijke data en verdere informatie over de shows en modeweken in Londen.