Sporten aan de Main – sportscholen en sportfaciliteiten in Frankfurt

Natuurlijk mag een beetje sport niet ontbreken als tegenwicht voor een stedentrip! Of het nu om een sportschool of een sportcursus gaat, er is voor elk wat wils in Frankfurt. Vooral in het stadscentrum zijn er veel verschillende fitnessstudio’s die gemakkelijk met de bus en de trein te bereiken zijn. Hier vindt u verschillende adressen waar u zich kunt uitleven en de drukte van de stad kunt ontvluchten.

Fitnesscentra en sportfaciliteiten in Frankfurt

Misschien gaan joggen in een park, in de frisse lucht? Of doe je liever een pittige workout in de sportschool? Of je nu je spieren wilt opbouwen, je in het zweet wilt werken met een Zumba-workout of je diep wilt ontspannen met een yogasessie, FIV heeft de beste adressen voor jou. Je bent al in Frankfurt, maar waar wil je naartoe op je sportieve reis?

McFIT Fitness Studio

Kies uw favoriete sport uit een scala aan lessen, van ballet tot kettleball workouts. U vindt er ook toestellen voor uithoudingsvermogen, zoals loopbanden en steppers, en een grote zone met toestellen voor spieropbouw. Je kunt je opgekropte emoties de vrije loop laten in de bokszaal.

Beoordeling: (3.4/5 396 beoordelingen op Google)

https://www.instagram.com/p/ByDHq4_BLas/?utm_source=ig_web_copy_link

FIT STAR – Fitness studio Frankfurt-Innenstadt

Een kleine insidertip van ons, bij FIT STAR is er een apart damesgedeelte waar je je volledig op je training kunt concentreren om een vliegende start te maken bij het casten. Daarnaast is er de gloednieuwe Power Plate vibratietraining om het hele lichaam te versterken.

Waardering 4.2/5 (159 beoordelingen op Google)

https://www.instagram.com/p/ByDHsZLAsFp/?utm_source=ig_web_copy_link

ELEMENTS – Fitness en Wellness Eschenheimer Turm

Zoals de naam al doet vermoeden, is de ELEMENTS een echte oase van welzijn. De recensies spreken voor zich en ook wij van de FIV zijn ervan overtuigd dat de trainingsruimte bijzonder schoon is en dat u zich na uw training kunt ontspannen in de sauna of het zwembad.

Waardering 4.4/5 (124 beoordelingen op Google)

https://www.instagram.com/p/ByCUhshj5Ft/?utm_source=ig_web_copy_link

Mainhattan Sports KG

Als je liever iets rustigers en vertrouwders hebt, is dit de studio voor jou. Ook hier wordt vooral de netheid en vriendelijkheid van het personeel geprezen.

Waardering 4.3/5 (69 beoordelingen op Google)

https://www.instagram.com/p/ByDHI7ThtzC/?utm_source=ig_web_copy_link

Joggen en zwemmen in Frankfurt

Wanneer je als model in een andere stad bent voor een casting of een job, heb je meestal met veel mensen te maken, alles gebeurt vrij snel en je hebt niet veel tijd. Voor wie niet in een overvolle sportzaal wil trainen, hebben wij van FIV twee plaatsen uitgekozen waar je wel aan beweging kunt doen. Wat dacht u van een rondje joggen, een paar baantjes trekken in het zwembad of gewoon een beetje yoga in het volgende weiland?

Nice Embankment

De Nice Embankment lijkt de populairste en bekendste plek voor joggers in het centrum van Frankfurt te zijn.

Waardering 4.4/5 (1.845 beoordelingen op Google)

  • Adres: Untermainkai, 60329 Frankfurt

https://www.instagram.com/p/BxYB2fHhCkl/?utm_source=ig_web_copy_link

Zwembad & zwemparadijs in Frankfurt – Overdekt zwembad Höchst

Om een paar baantjes te trekken is dit overdekte zwembad met twee grote baden perfect, want het aantal bezoekers is relatief klein en het is geen avonturenbad voor kinderen. Er is ook een sauna.

Waardering 3.9/5 (266 beoordelingen op Google)

https://www.instagram.com/p/ByCkaYbFqfA/?utm_source=ig_web_copy_link