Swarovski Videos: Nike Sneakers, Victoria’s Secret, Jewellery & Co.

Swarovski Video’s – Een miljardenbedrijf – Swarovski. Sinds de oprichting in 1895 door Daniel Swarovski heeft het bedrijf een snelle ontwikkeling doorgemaakt. De onderneming is gevestigd in Wattens, Oostenrijk, en heeft naast haar hoofddistributie van glazen edelstenen ook andere onderdelen onder haar hoede, zoals Swarovski Optik KG. Sinds de oprichting van het bedrijf wordt aandacht besteed aan uitstekende kwaliteit en onberispelijke producten – geen wonder, want het bedrijfsgeheim van Swarovski wordt nog steeds streng bewaakt en alleen binnen de familie doorgegeven. Dit video-artikel geeft u een inzicht in de wereld van Swarovski-kristallen, of het nu gaat om beeldjes, juwelen of samenwerkingen met sterren en ontwerpers. Lees het zelf en laat u verleiden door Swarovski’s schittering!

Vrouwen: Juwelen collecties zoals “Collectie I

Iriserende en felle kleuren, opzichtige bling en gewaagde combinaties. De juwelencreaties van het huis Swarovski worden jaar na jaar kleurrijker en exotischer. Naast de populaire, alledaagse stukken heeft Swarovski ook een unieke reeks van bijzonder sculpturale en extravagante stukken te bieden. Bekijk in het volgende deel deze bijzondere creaties die een nieuw tijdperk van Swarovski-juwelen inluiden!

Juwelencollectie: “Collectie I

Met Collection I introduceert Swarovski een geheel nieuwe creatieve manier van kristalsieraden. Grenzen en sociale normen overschrijden is het devies. Mysterieus, hypnotiserend en exquis, de creaties zijn bedoeld om te lijken, maar tegelijkertijd brengen ze ook vernieuwing. De juwelen bekoren met sculpturale ornamenten en vrolijke kleuren die aan snoepjes doen denken. Binnen Verzameling I zijn er zes verder onderverdeelde verzamelingen, die alle opvallen door verschillende kenmerken.

De zes collecties van Verzameling I

  • Harmonia (mysterieus en vrouwelijk)
  • Dulcis (vrolijk, zoet en metaalachtig)
  • Millenia (helder en transparant)
  • Curiosa (geometrisch en technisch)
  • Orbita (veelzijdig en verwisselbaar)
  • Chroma (gekleurd en prismatisch)

De veelzijdigheid van de Collection I betekent dat er echt iets is voor elke juwelenliefhebber, kijk zelf maar in deze video!

Reclames: “Wonderlab” en Swarovski Swan

In de reclamespotjes laat Swarovski de schoonheid en exclusiviteit van zijn kristallen zien. Met “Welcome to Wonderlab” toont het bedrijf de schijnbaar magische productie van de populaire kristallen beeldjes en decoraties. Het introduceert ook de nieuwe Swarovski Swan, een symbool waarvoor het merk wereldwijd bekend is. Zie hoe indrukwekkend Swarovski kristallen zijn in de volgende reclamespotjes.

Campagne in Kiev: 150 Kilo Swarovski Stenen

“Welkom in Wonderlab” is een productie van de Oekraïense studio Family Production. 150 kilo Swarovski-stenen werden gebruikt voor de video – en het was duidelijk de moeite waard! Het resultaat is een exclusieve en futuristische wereld van Swarovski-figuren. De video geeft een inkijkje in de geheime wereld van het “Swarovski-laboratorium” en neemt de kijker mee op een reis naar de kennelijke toekomst van het bedrijf. Model Adwoa Aboah en actrice Gwendoline Christie fungeren als de hoofdpersonen, die zich laten meevoeren in de wondere wereld van kristallen en edelstenen.

Klassieker van het merk: Swarovski Swan

In deze video reizen de Swarovski diamanten als sterren over de wereld. Van Oostenrijk, door China en helemaal naar New York. De kosmopolitische steden Shanghai en New York staan voor de inventiviteit en creativiteit van het nieuwe Swarovski-product. Uiteindelijk verenigen de kristallen zich tot de wortel van het bedrijf, de Swarovski zwaan, waaruit al het magische lijkt voort te komen.

VIP’s: Miranda Kerr, Nike en Victoria’s Secret

Swarovski heeft talloze samenwerkingsverbanden met sterren, bedrijven en bekende merken en ontwerpers zoals Supreme of Christian Lacroix of Victoria’s Secret. Niet alleen Disney en Warner Bros behoren tot hun partners, maar ook beroemdheden als Miranda Kerr en Penelope Cruz staan voor Swarovski voor de camera. Deze samenwerkingen vinden vaak plaats binnen het bedrijf, zoals bij Disney of Warner Bros, maar de kristallen worden ook vaak en graag gebruikt in designerstukken over de hele wereld. Merkwaardige stukken zoals een kristallen toilet of een auto die gemaakt lijkt te zijn van diamanten zijn niet te missen! Zie zelf in deze video’s welke successen Swarovski heeft geboekt!

Miranda Kerr voor Swarovski: Fitnesstracker

Sinds 2013 is Miranda Kerr een van de bekendste gezichten voor Swarovski. Als een echt multitalent belichaamt zij de nieuwe geest van het merk; flexibiliteit en een gezonde levensstijl zijn aan de orde van de dag! In deze video ziet u de Swarovski Fitness Tracker, die niet alleen sportief kan worden gedragen met een siliconen armband, maar ook gemakkelijk kan worden omgebouwd voor een chiquere gelegenheid met een fonkelende leren armband.

Swarovski voor Nike: Sneakers met glitter

De “Nike Air Max 97 Polar Blue” is niet de eerste schoen die Swarovski samen met Nike heeft ontworpen. Samen met de Nike Dunk Low Cactus Plant Flea Market Pure Platinum die te zien is in de “Welcome to Wonderlab” promotie video, is de Air Max 97 serie met Swarovski erg populair onder verzamelaars. Begonnen met een detailhandelsprijs van 400 USD, heeft de schoen sindsdien een marktwaarde van meer dan 1000 USD. Als dat geen must-have is voor echte sneakerheads!

Swarovski voor Victoria’s Secret: Outfits & Vleugels

Swarovski en Victoria’s Secret werken al sinds 2003 nauw samen. Elk jaar worden nieuwe modellen geselecteerd om de begeerde Swarovski-outfits en -vleugels te presenteren. De runway show van 2012 markeerde het 10e jaar van de samenwerking met Swarovski en werd daarom gekenmerkt door zeer speciale oogverblindende en glinsterende looks gemaakt van glazen diamanten. Bekijk deze video om te zien hoe het backstage was bij de grote Victoria’s Secret x Swarovski show!

Swarovski voor Jimmy Choo: Assepoester Schoen

Een dure droom voor veel meisjes, Jimmy Choo ontwerpt een Assepoester-collectie met ontelbare glinsterende Swarovski-steentjes. Omdat Swarovski-kristallen “alleen maar” van glas zijn, passen ze perfect bij Assepoester, het legendarische glazen muiltje wordt werkelijkheid – ook al is het niet helemaal glashelder. Bekijk de schittering van de kristallen in de video en laat u betoveren door deze unieke schoenen!

Interviews: Onderneemster Nadja Swarovski

Nadja Swarovski trad in 1995 in de voetsporen van haar betovergrootvader Daniel Swarovski, de oprichter van het bedrijf. Zij is de eerste vrouw in het management van het bedrijf en is zeer toegewijd aan de waarden van het bedrijf Swarovski. Duurzaamheid en perfecte kwaliteit zijn haar grote vlaggenschip. Nadja Swarovski was ook degene die de lijn naar de mode-industrie doortrok en een nauwe samenwerking met filmproducties zoals Assepoester tot stand bracht.

Over inspiratie, stijl en samenwerking

In dit interview wordt gevraagd naar Nadja Swarovski’s persoonlijke interesses en inspiraties. Haar kantoor is gevuld met de Swarovski stukken waar het bedrijf jaren aan heeft gewerkt. Zij omringt zich met veel portretten van haar familie en aandenkens die haar er elke dag aan herinneren waar zij en haar merk voor staan en wat zij wil bereiken. Ontdek zelf meer over Nadja Swarovski in deze video!

Merken zoals Swarovski: Givenchy & Dior

Hier hebben wij een lijst van soortgelijke merken samengesteld of u kunt een kijkje nemen in onze lijst van modemerken waar u alle grote labels in één oogopslag kunt zien.

Givenchy: Haute Couture, Parfums en Vriend van Balenciaga

Cristóbal Balenciaga en Hubert de Givenchy waren goede vrienden, zoals eerder vermeld. Bovendien werden beide merken ongeveer in dezelfde periode opgericht en moesten zij zich in een soortgelijke tijdgeest doen gelden. Dus bepaalde parallellen kunnen niet worden genegeerd. Om de invloeden op elkaar beter te kunnen vergelijken, kunt u dit artikel over Givenchy lezen.

Dior: tijdloze ontwerpen, parfums en cosmetica

Dior is een van de klassiekers in de modewereld. Net als Givenchy, werd het label groot rond dezelfde tijd. Het merk gaf als geen ander vorm aan de tijdgeest en was een van de huizen waarvan de mode in contrast stond met die van Balenciaga. Ondanks de concurrentie die dit met zich meebracht, prees Christian Dior de ontwerpen van Balenciaga. Voor een vergelijking op modegebied, kunt u hier een artikel over Dior vinden.

Vele andere modemerken: XXL Lijst

Ben je enthousiast over Balenciaga en wil je meer merken leren kennen? Neem dan een kijkje in onze XXL-gids en maak kennis met ’s werelds beste modemerken.

Extravagante haute couture. Verfijnde prêt-à-porter. Fijne sportkleding en innovatieve accessoires. s Werelds meest luxueuze modemerken verrukken elk jaar miljoenen mensen en modeliefhebbers met hun exquise collecties. Ze kamperen voor de winkels om de speciale gelimiteerde oplage mee te pikken, staan in de straten van Parijs tijdens de felbegeerde Fashion Week en zitten met grote ogen voor de TV’s om de nieuwste en hipste runway shows te zien. Hier is de ultieme modemerken gids.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie