Terug – Training en workouts voor vrouwen: Sterke en gedefinieerde rug

Rugtraining – Sterke en gedefinieerde rug. De rug wordt door veel mensen vaak verwaarloosd. Het gebrek aan rugtraining leidt vaak tot houdingsproblemen of pijn. Deze problemen kunnen snel worden verholpen door gerichte oefeningen. Een ander voordeel van rugtraining is een rechte houding, want vooral als model is het heel belangrijk een rechte houding te hebben om zelfvertrouwen uit te stralen. U hoeft uw rug echter niet in een sportschool te trainen, er zijn veel effectieve rugoefeningen die u thuis met uw eigen lichaamsgewicht kunt doen. Bijvoorbeeld: bovenlichaam heffen op de vloer, onderarmsteunen en roeien. U vindt deze en nog veel meer oefeningen in dit artikel. Deze rugtrainingen zijn perfect als u model wilt worden in bijvoorbeeld Berlijn, Keulen of Milaan. Met deze oefeningen train je het perfecte figuur voor je modellencarrière. Terug naar de trainingsgids.

Onderrug & Nek Workout – 10 minuten

Rugtraining is super belangrijk omdat alles in ons lichaam in balans moet zijn. Mensen hebben vaak last van rugpijn als ze de hele dag zitten, ronde rug, als we op onze mobiele telefoon kijken, enz. – Dus het is zeker tijd om dit deel van ons lichaam te versterken. Pamela Reif laat je zien hoe!

Intensieve rugtraining thuis – 20 minuten

In deze video presenteren we enkele oefeningen die je thuis kunt doen om je rug te trainen. De workout duurt 20 minuten, dus het is een gerichte en intense training en meer voor gevorderde sporters. Van planken tot Superman, de oefeningen in de video zullen je gegarandeerd doen zweten.

Terug gedefinieerd als een model

Als u model wilt worden, is het belangrijk dat niet alleen uw buik en armen worden getraind, maar dat ook uw rug wordt getraind voor een rechte houding en een zelfverzekerde uitstraling.

14 Minuten Rugtraining

Een complete rugtraining, bovenrug, onderrug en het nekgebied worden optimaal getraind. Rugtraining is enorm belangrijk voor een sterke

Training tips: Armen en meer

Meer trainingstips! Hier kunt u meer vinden over workouts en fitness. Naast de rug mogen ook de armen niet worden verwaarloosd. Ook meer training en workouts voor vrouwen.