Top 10 Modeontwerpers Duitsland

Ralph Lauren zei, Ik ontwerp geen kleren, Ik ontwerp dromen! De 20e eeuw was prachtig! Wat de mode betreft, hebben we in ieder geval veel geleerd. Vandaag de dag staan ontwerpers aan het hoofd van de modewereld en worden zij mode-iconen. Modeontwerpers hebben het vermogen om de schoonheid van het lichaam te vergroten door middel van stijlvolle, moderne, creatieve en elegante kleding. Hieronder vindt u daarom onze lijst van de top 10 modeontwerpers in Duitsland. Zij zijn erin geslaagd alles te creëren, van legendarische prêt-à-porter modeontwerpen tot opvallende, unieke stukken – haute couture.

Top 10 Duitse modeontwerpers

Als het op mode aankomt, heeft iedereen andere voorkeuren. We wilden 10 modeontwerpers kiezen – in willekeurige volgorde. Dus doe niet zo gek want niet elke beroemde ontwerper wordt genoemd. Hier zijn de meest populaire ontwerpers in Duitsland:

Citaten van beroemde modeontwerpers

De invloed van modeontwerpers reikt veel verder dan de modewereld. Grote ontwerpers als Coco Chanel, Karl Lagerfeld of Christian Dior hebben een hele generatie beïnvloed. Enkele van de beste citaten van deze sterontwerpers zijn te vinden in dit artikel over citaten van modeontwerpers, musici en meer.