Casting Hamburg – 7 mei – CM Studio Gosee: Meisje, Jongen, Diversen!

7 mei in Hamburg – Live fotoshoot en model casting – Ken jij iemand die model zou moeten worden in Hamburg? Heb je altijd al eens zelf willen solliciteren bij een goed modellenbureau? Laten we gaan! We schieten 1) onze nieuwe gezichten uit Hamburg met een van onze favoriete fotografen en 2) we schieten de cover voor de #22 uitgave van ons fashion magazine FIV met een van de grootste TikTok sterren in Duitsland. We willen de dag in de studio gebruiken om wat nieuwe gezichten in Hamburg te leren kennen!

Studio Gosee in Hamburg x Live Shoot | Zaterdag

Voorselectie – Om ervoor te zorgen dat de opnames op de achtergrond soepel verlopen, maken onze boekers voor Hamburg een kleine voorselectie. De aanvraag is snel en eenvoudig, stuur ons een paar gegevens en foto’s van uzelf. Op locatie praten we wat over jou en je doelen, we nemen de maten op en maken een paar kleine polaroids en loopvideo’s.

Kom, zoals je bent!

Ken je iemand die beslist model in Hamburg moet worden?

dat jij en hij weten van deze casting afspraak!

Solliciteer nu, voor de Studio Gosee in 07.05.2022.

Aanvraag | Mini-aanvraag

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Adres + Datum

  U krijgt het exacte adres en uw persoonlijke afspraak na het beoordelen van uw aanvraag.

  CM Model Management: Wat doen we?

  Als modellenbureau en management zorgen wij voor alles wat belangrijk is voor nieuwe en jonge modellen.

  Stap voor stap model worden in Hamburg

  We praten over het begin en alle stappen die je stap voor stap een model maken. Wij ondersteunen u niet alleen met casting en jobs, tips voor bedrijfsregistratie, kleine richtlijnen, gesprekken met onze boekers.

  Daarnaast gerichte carrièreopbouw met testshoots met goede fotografen. Altijd met de nadruk op kwaliteit, niet op kwantiteit (massa). Als management richten we ons op een paar modellen, maar we geven ze veel steun. We stellen je voor aan klanten, met sedcard, portfolio. Wij geven modeltrainingen en coachings. Dan is het op naar de eerste e-castings, castings en jobs en op een bepaald moment, na school, kan je beginnen met CM in het buitenland, wereldwijd.

  Taken in CM-beheer samengevat:

  • Model set-up – interviews, test shoots met fotografen, enz.
  • Klantenpresentatie – sedcard, modellenportefeuille, interviews, enz.
  • Gebruiksrechten – coördinatie met cliënten voor individuele projecten
  • Modellenwerk in het buitenland – Parijs, Milaan, Londen, enz.

  Een beetje inzicht:

  Tip! Hoe gaat een model casting in zijn werk?

  Interview bij het modellenbureau (casting) – Je hebt het gemaakt, je hebt de juiste modelmaten en je bent uitgenodigd voor een interview bij het modellenbureau? Geweldig. Nu is het tijd om een goede eerste indruk te maken! Ontdek hier hoe u zich het best kunt voorbereiden op uw eerste ontmoeting.

  Casting video: Mini documentaire

  U kunt meer video’s vinden op ons YouTube-kanaal:

  Anusha x Hamburg: Case

  Ken je onze Anusha uit Hamburg al? In de tussentijd heeft ze een aantal leuke klussen gehad, onder andere voor klanten als AboutYou.

  Anusha staat op het punt om aan haar eerste buitenlandse reis te beginnen, naar Londen! Londen is een van de metropolen voor mode, media en modellen. Dit alles in slechts een paar maanden. We zijn benieuwd naar wat komen gaat x