Dior Secret Garden IV: Reclame-overeenkomst met superster zangeres Rihanna

Rihanna heeft al voor veel modemerken voor de camera gestaan, en nu heeft de zangeres volgens het tijdschrift “Women’s Wear Daily” een nieuwe reclameovereenkomst gesloten met Dior, waar de schoonheid uit Barbados het gezicht zal zijn van de nieuwe campagne van Christian Dior. Bekijk het nieuws hieronder en ook de uiteindelijke campagnevideo met Rihanna en Dior!

Grote Dior commercial shoot in Frankrijk

Het Franse modelabel zou plannen hebben voor een reclamespot met Rihanna in de nabije toekomst. Dior heeft het paleis van Versailles gekozen voor de glamoureuze commercial shoot.

We kunnen ons Rihanna goed voorstellen als adverteerder voor het Franse modemerk Dior, per slot van rekening heeft ze in het verleden al een goed figuur geslagen als reclamegezicht voor Armani en Gucci. En Rihanna weet wel het een en ander van mode: ze werkt sinds kort als creatief directeur voor het sportmerk Puma.

Dior en Rihanna Campagne – Secret Garden IV

Rihanna is niet alleen sexy, maar ook mysterieus in de commercial. Zelf is ze dolgelukkig dat ze door Dior is uitgekozen. Zij is de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die Dior vertegenwoordigt. Volgens Rihanna is het niet alleen fantastisch voor haar, maar ook voor haar cultuur en alle jonge meisjes van alle achtergronden. We zijn blij met de uiteindelijke plek!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie