Yves Saint Laurent Video’s: Modeshow, reclamespot en interviews

Yves Saint Laurent Video’s – Het Franse luxemerk is een van de populairste modemerken uit Frankrijk, naast Chanel, Dior en Balenciaga. Het merk YSL is niet alleen bekend om zijn adembenemende geuren, maar ook om zijn expressieve mode, waaronder haute couture. Of het nu om cosmetica of kleding gaat, bij het beroemde merk treft men diversiteit aan. De kledingstukken van het merk worden gemaakt door de Belgische modeontwerper en creatief directeur Anthony Vaccerello, die eerder creatief directeur bij Versace was. De modeshows worden gekenmerkt door beroemde persoonlijkheden en betoverende coulissen. Hier tonen wij de mooiste en interessantste winter- en zomermodeshows voor mannen en vrouwen.

Mode voor dames en heren: catwalk en reclame

Yves Saint Laurent, of kortweg YSL, maakt mode voor mannen en vrouwen. Wij presenteren u de beste Yves Saint Laurent modeshows, maar ook beroemde catwalks met VIP’s zoals Naomi Campbell en Kaia Gerber, beroemde reclamespots en nog veel meer. Of het nu winter of zomer is, het Parijse modelabel biedt een mix van klassieke, elegante, diverse en moderne stijlen.

Vrouwen: Zomer & Winter voor vrouwen

Het modelabel voorziet vrouwen van hun mode door alle seizoenen heen. Op de catwalks worden de verschillende pracht en praal door de modellen in scène gezet.

Winter collectie: 90’s stijl mode

YSL presenteert de collectie ‘‘Ready to Wear”. Backstage legde ontwerper en creatief directeur Anthony Vaccerello de nadruk op de kracht en het zelfvertrouwen van een vrouw. De modellen liepen over de catwalk in kleurrijke blazers en strakke zwarte latex broeken. Kenmerkend voor YSL is dat de mode overwegend zwart is, maar met kleurrijke elementen verrast het Parijse modelabel zijn publiek opnieuw. Krijg een indruk van de wintershow in de video.

Zomer: Modeshow op de Eiffeltoren

De zomermodeshow van de damescollectie vond plaats in Parijs bij de Eiffeltoren. De modellen presenteerden de ontwerpen van Anthony Vaccerello met dezelfde gloed als de Eiffeltoren ’s avonds door de lichten schijnt. Speciale gast was Naomi Campbell, die de modeshow afsloot met haar legendarische loopje. Een show die zeker herinnerd zal worden!

Mannen: zomermode voor mannen

Het ontwerpersmerk richt zich niet alleen op damesmode en cosmetica, maar ook op herenmode. De ontwerper presenteert zijn mannencollectie met veel in het oog springende patronen, maar toch mag de glamour niet ontbreken. Eenvoudige elegantie met een zeker iets ontmoet onthullende snitten. Saint Laurent verrast zijn kijkers eens te meer met zelfbewuste mode voor mannen.

Zomer: Mannen lente zomer in Malibu

Vaccarello houdt ervan zijn shows zo te ensceneren dat het publiek aan één kant van de catwalk zit, zodat de mode kan werken op de modellen op de achtergrond. De lente/zomer modeshow voor mannen vond plaats in Malibu, Californië, op het strand met uitzicht op de oceaan. In plaats van kleurrijke lentekleuren bleef de ontwerper trouw aan het kenmerkende zwart van YSL. Amerikaanse beroemdheden Miley Cyrus, Keanu Reeves en LaKeith zaten in de voorste rijen van het publiek.

VIP’s: Naomi Campbell & Kaia Gerber

Het Parijse merk werkt regelmatig samen met supermodellen zoals Kaia Gerber, Naomi Campbell en Heidi Klum, of met verschillende influencers. Kaia Gerber, dochter van model Cindy Gerber en zakenman Rande Gerber Crawford, werkte onlangs samen met het modelabel. Of het nu Kaia of Naomi, jong of oud is, het label bedient de hele modemarkt.

Naomi Campbell: Lente Campagne

Het succesvolle Britse model is niet meer weg te denken bij Yves Saint Laurent. In de voorjaarscollectie 2021 presenteert zij opnieuw de prachtige kledingstukken, die deze keer zachter en meer ingetogen lijken.

Reclames: YSL’s parfum en cosmetica

Het modelabel biedt niet alleen textiel aan, maar ook accessoires en schoonheidsverzorging. Met lippenstiften, crèmes en parfums biedt het merk een breed scala aan producten voor mannen en vrouwen.

Eau De Parfum “Intense Libre”: Vrijheid

Een combinatie van Franse lavendel en Marokkaanse sinaasappelbloesem. De geur van het populaire “Libre Intense” parfum heeft een lichte mannelijke toets, maar met lichte orchidee accenten die het zacht en sensueel maken. De geur belichaamt vrijheid – de vrijheid om te leven zonder terughoudendheid. Hier ziet u de reclame voor het Eau De Parfum “Libre Intense” van YSL.

Over Yves Saint Laurent: Films en Interviews

Als u zo ver bent gekomen en meer wilt weten over het merk, zijn hier nog een paar video’s voor u.

Filmdrama: Het leven van de ontwerper

De film ,,Yves Saint Laurent” is een Frans filmdrama dat het levensverhaal van de overleden modeontwerper uitbeeldt. Ondanks grote scepsis overtuigde Saint Laurent de modewereld al met zijn eerste collectie en werd hij een icoon van de haute couture. De biografie werd gepubliceerd in 2014, 7 jaar na de dood van de ontwerper. Hier kunt u de trailer van de film bekijken.

Interview met de regisseur van de film

In de video vertelt regisseur Olivier Meyrou over het regisseren van de film “Yves Saint Laurent” en zijn hechte maar bedrieglijke relatie met Pierre Bergé, de partner van Yves Saint Laurent.

Meer over Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent zelf zei: “Ik weet dat ik de mode vooruit heb geholpen en een voorheen verboden universum voor vrouwen heb geopend”. Met dit citaat van ontwerper Yves Saint Laurent zullen veel vrouwen zich op hun gemak voelen als het gaat om mode en stijl. YSL werd, net als andere Parijse modehuizen zoals Hermès, een absolute trendsetter. Een ontwerper wiens werk tegemoet komt aan de wensen van alle vrouwen en wiens prioriteit de wereld van de moderne, modieuze vrouw is. Ontdek alles over de grandioze ontwerper, zijn nalatenschap en de tijdloze IT-stukken in dit artikel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie