Versace Video’s – Modeshow, Reclamecampagne en Interviews

Versace Video’s – Milaan. Parijs. Tokio. Los Angeles. Er is nauwelijks een plaats waar het Italiaanse luxelabel Versace niet wordt gevierd. Met unieke creaties, innovatieve must-haves en creatieve campagnes laat het label regelmatig de harten van alle high fashion liefhebbers sneller kloppen. Ook de reclamecampagnes zijn altijd slim uitgedacht en genieten een grote populariteit. Soms is het speels en plezierig, soms meer emotioneel en avant-garde. Bekijk Versace’s beste clips hier.

Mode visionair Gianni Versace & zijn vooruitstrevende collecties

Gianni Versace’s eerste collecties kregen gemengde reacties. Zijn gewaagde en openhartige jurken werden enerzijds als vulgair en obsceen en anderzijds als vooruitstrevend en vernieuwend beschreven. Ook kenmerkend voor de mode van Versace waren de schreeuwerige kleuren, de nauwsluitende snits en de weelderige versieringen. Vooral de kunst van Roy Lichtenstein en de oudheid van Griekenland werden beschouwd als de belangrijkste inspiratiebronnen van Gianni Versace. Hij wist zich ook te vestigen als een veelgevraagd kostuumontwerper en onderscheidde zich zo met zijn fantasierijke collecties. Hij was de eerste ontwerper die denim broeken op de catwalk bracht en werd tot aan zijn dood beschouwd als een van de meest begaafde modeontwerpers van zijn tijd.

Spannende prêt-à-porter & extravagante haute couture

De campagnes en reclames van het modehuis zijn net zo adembenemend als de runway shows waar zo reikhalzend naar wordt uitgekeken. De populairste mannequins van de industrie staan regelmatig voor de camera. De verhaallijnen van de video’s zijn spannend met onverwachte plotwendingen en ongewone camerastandpunten. Kijk zelf maar hier.

Stijlvolle house party met supermodel Georgina Grenville

Voor de 2020-campagne keerde het voormalige reclamegezicht van het merk, Georgina Grenville, terug op de set. Hier speelt ze nu een matriarch die haar dochters vergezelt naar een huisfeestje terwijl de mannen weg zijn. Bekijk de video hier.

Moralistische reclameclip in de naam van gelijkheid

Voor het eerst presenteert Donatella Versace de dames- en herencollecties op dezelfde catwalk. Terwijl ze voor de herfstlooks voor vrouwen de nadruk legt op structurele vormen en klassieke snits, wordt de mannencollectie vooral gekenmerkt door brede schouders, sportieve omslagen en veel nylon. Ook te zien in de video: de nieuwe Versace Virtus handtassen.

Speelse looks met een vleugje retro

De campagne van Versace is kleurrijk. Het geheel werd opgenomen onder leiding van Ferdinando Verderi. De kleurrijke outfits steken duidelijk af tegen de witte achtergrond. Natuurlijk zijn ook Versace’s favoriete modellen aanwezig: Gigi Hadid, Kaia Kerber en Bella Hadid. Bekijk de hele clip hier.

Versace Fashion Show – Milaan Fashion Week

De focus van deze modeshow is de zijden sjaal van Versace. De zijden sjaal dient als canvas voor de betoverende patronen en wordt op verschillende manieren gedragen, van geknoopte topjes tot hoofddoeken en tasaccessoires. De veelzijdige sjaals zijn perfect om elke look een Versace-attitude te geven. Bekijk deze video om te zien welke mogelijkheden er zijn om de sjaals te dragen.

Creatieve campagne met Bella Hadid in de hoofdrol

Kijk naar een buitengewoon goed uitziende en duidelijk vermoeide Bella Hadid van al het winkelen. De clip is kort, maar ongelooflijk indrukwekkend door het camerawerk en een onverwachte wending aan het eind. De 2019-collectie werd gekenmerkt door clubwaardige lichaamsvormen, delicate maliënkolders en jeugdige sportschoenen.

Sensuele geuren, innovatieve handtassen & horloges

Als je denkt dat Versace alleen kledingcollecties produceert, heb je het mis. Al jaren zijn er adembenemende japonnen en exquise prêt-à-portercollecties, maar ook romantische parfums, koninklijke horloges en innovatieve must-haves. Bekijk hier de meest creatieve commercials van het merk.

Verleidelijke geur met een charismatische noot

Een van de bekendste geuren van het merk is Versace Eros Flame. Deze mannengeur is sinds 2018 verkrijgbaar en is ontworpen door parfumeur Olivier Pescheux. De geur is kruidig-houtachtig – perfect voor de zelfverzekerde man van de moderne tijd. De ingrediënten zijn stijlvol: chinotto, roosgeranium, sandelhout en peperhout. Bekijk de volledige video hier.

Exclusief inzicht in het Atelier Versace

Atelier Versace Fragrances is de eerste parfumcollectie van het Italiaanse luxemerk. De nadruk ligt hier op uitmuntendheid, uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve technieken. Cédrat de Diamante, Éclat de Rose en Jasmin au Soleil gebruiken een zoete en lichte basis, terwijl intensere geuren zoals Figue Blanche, Santal Boisé en Vanille Rouge meer sobere noten hebben.

Luxueuze handtassen met een vleugje grunge

De campagne voor de herfstcollectie 2019 is grunge en rebels. De bontjas maakt een statement dat perfect wordt aangevuld door de luxueuze Virtus handtas. Het ontwerp van de tas is typisch Versace, met glanzende jacquardstof met V-patroon en emblematische stiknaden. Accenten hier zijn acanthusbladeren.

Minimalistische horloges voor hem en haar

Versace’s nieuwste ontwerpen zijn minimalistisch, modern en verfijnd. Het Italiaanse luxelabel vond hier inspiratie in de metafysica. De kleurencombinaties van de horloges zijn onverwacht en het design vernieuwend. Bekijk de clip met supermodel Stella Maxwell hier.

Versace’s creaties & de eerlijke ontwerper in een interview

Het Italiaanse modehuis kijkt terug op een lange geschiedenis en een nog langere lijst van modesuccessen. Zelfs het internet en de zoekmachine Google zijn door het luxemerk gerevolutioneerd. Maar wat gebeurt er eigenlijk in het atelier? Wie is Donatella Versace precies? Ontdek dit en meer hier.

Oorsprong van de Versace Jurk

Het beste vakmanschap. Precisie en vurige passie. Dit alles zit in de creaties en ontwerpen van het Italiaanse modehuis. Deze video neemt u mee naar het atelier van Versace, waar Donatella Versace’s innovatieve ontwerpen worden gerealiseerd. Het geheel is geschoten door Fashion To Max.

Donatella Versace over haar leven als ontwerpster

Wie is Donatella Versace’s muze? Wat doet de modeontwerpster in haar vrije tijd? Hoe zit het met haar naaikunsten? En wat zijn volgens haar de ergste modezonden? Ze beantwoordt deze vragen in het populaire Vogue format ’73 Vragen met…’.