Armen – Training en workouts voor mannen: Biceps & Triceps Oefeningen

Arm Training – De meest effectieve biceps en triceps oefeningen. Vooral als man maken getrainde armen een krachtige indruk, omdat gespierde armen symbool staan voor kracht en zekerheid. Armtraining brengt ook andere voordelen met zich mee dan er goed uitzien, want de training maakt je ook sterker en in staat om zware dingen te tillen. De trainingen in dit artikel zijn perfect als je model wilt worden in Düsseldorf, Keulen of Parijs, bijvoorbeeld. Met deze oefeningen traint u de optimale armen voor uw modellencarrière. In dit artikel presenteren we drie nuttige workouts voor mooie armen. Terug naar de trainingsgids.

Snelle workout voor strakkere armen

In deze 5 minuten workout leer je verschillende oefeningen voor je armtraining. Als u de workout bijvoorbeeld elke ochtend voor het werk doet, zult u snel vooruitgang zien.

Biceps en Triceps Workout – 10 minuten

Ze bieden steun bij allerlei krachtoefeningen en dagelijkse bewegingen – en ze zien er nog goed uit ook: sterke bovenarmen. In deze 10 minuten durende video laten we je 15 ultieme oefeningen zien die je biceps en triceps spieren maximaliseren.

Typische arm training fouten

Veel mannen maken typische fouten bij het trainen van hun armen. Deze fouten leiden tot het feit dat je nauwelijks spieren op je armen kunt opbouwen. In deze video hebben we de belangrijkste fouten eruit gelicht met de juiste oplossingen.

  • Varieer de hoek vaak
  • Betere resultaten voor spieren die aan het begin van een trainingsdag worden getraind
  • Zorg voor een goede vorm en een goede verbinding tussen geest en spieren
  • Genoeg pauzes tussen de sets. 2 minuten lijkt de ideale waarde te zijn

Training tips: Buik en meer

Meer trainingstips! Hier kunt u meer vinden over workouts en fitness. Naast de armen mag ook de buik niet worden verwaarloosd. Ook meer training en workouts voor mannen.